Belastingrecht Curacao

Prijs € 57,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek biedt een overzicht van de fiscale wet- en regelgeving op Curaçao en is derhalve bijzonder geschikt voor de fiscale adviespraktijk alsmede als studiemateriaal voor fiscale opleidingen.Het boek belicht de samenhang tussen de diverse onderdelen en de structuur die aan de fiscale wetgeving ten grondslag ligt, dit alles in een heldere schrijfstijl met veel voorbeelden.Dit boek voorziet in een leemte aan geschikt lesmateriaal op het gebied van Curaçaos belastingrecht. Het boek is zo geschreven dat het voor meerdere opleidingen op bachelor- en masterniveau en ook in het cursorisch onderwijs kan worden gebruikt. Bij de indeling van het boek is ervoor gezorgd dat de verschillende hoofdstukken los van elkaar te gebruiken zijn. De verdeling van de stof over de (sub)paragrafen maakt het verder eenvoudig een eigen onderwijsprogramma op te stellen. Hierdoor is dit studieboek zeker ook geschikt voor de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Rechten, MER en specifieke onderwerpen in de opleidingen Commerciële Economie en Financieel Service Management.Door de overzichtelijke uiteenzetting van de belastingstructuur kan het boek natuurlijk ook uitstekend gebruikt worden door (aankomende) belastingadviseurs binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk en trustkantoren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789491725869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek biedt een overzicht van de fiscale wet- en regelgeving op Curaçao en is derhalve bijzonder geschikt voor de fiscale adviespraktijk alsmede als studiemateriaal voor fiscale opleidingen.

Het boek belicht de samenhang tussen de diverse onderdelen en de structuur die aan de fiscale wetgeving ten grondslag ligt, dit alles in een heldere schrijfstijl met veel voorbeelden.

Dit boek voorziet in een leemte aan geschikt lesmateriaal op het gebied van Curaçaos belastingrecht. Het boek is zo geschreven dat het voor meerdere opleidingen op bachelor- en masterniveau en ook in het cursorisch onderwijs kan worden gebruikt. Bij de indeling van het boek is ervoor gezorgd dat de verschillende hoofdstukken los van elkaar te gebruiken zijn. De verdeling van de stof over de (sub)paragrafen maakt het verder eenvoudig een eigen onderwijsprogramma op te stellen. Hierdoor is dit studieboek zeker ook geschikt voor de opleidingen Accountancy, Bedrijfseconomie, Rechten, MER en specifieke onderwerpen in de opleidingen Commerciële Economie en Financieel Service Management.

Door de overzichtelijke uiteenzetting van de belastingstructuur kan het boek natuurlijk ook uitstekend gebruikt worden door (aankomende) belastingadviseurs binnen de fiscale advies- en aangiftepraktijk en trustkantoren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Convoy Uitgevers BV
ISBN
9789491725869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99