Beknopte integrale ziekteleer + StudieCloud

Prijs € 87,95

Niet beschikbaar

Paul Bocken

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beknopte integrale ziekteleer is een echt kennisboek, dat de basiskennis van de ziekteleer verschaft. Het is gericht op competentiegericht leren. Parate ziektekundige kennis blijft onmisbaar, maar competentiegericht opleiden vraagt om de integratie van kennis, beroepshouding en vaardigheden. Veel aandacht is er daarom voor de verbanden tussen verstoringen, symptomen, beperkingen en de gevolgen daarvan voor de patiënt.Beknopte integrale ziekteleer omvat 2 delen. Het eerste deel geeft uitleg over gezondheid en ziekte, ziekteoorzaken, -verloop en -verschijnselen en de medische mogelijkheden daarbij, zoals diagnostiek, behandeling en preventie. Het tweede deel gaat dieper in op ziektebeelden van organen en orgaansystemen. Het beschrijft de aandoeningen, diagnostiek en mogelijke behandelingen. Het boek biedt in elk hoofdstuk suggesties voor zoektermen waarmee de student op internet relevante extra informatie kan opzoeken.Paul Bocken is docent aan de opleiding voor verpleegkundigen en verzorgenden van ROC ASA Utrecht. Naast de dagelijkse onderwijsuitvoering en het begeleiden van studenten heeft de online-leeromgeving zijn speciale aandacht. B Nieuw in deze vijfde druk is de onlinetoevoeging StudieCloud. Daarin vinden studenten deeplinks, oefenvragen en samenvattingen van de hoofdstukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Bocken
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036811217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338

Beschrijving

Beknopte integrale ziekteleer is een echt kennisboek, dat de basiskennis van de ziekteleer verschaft. Het is gericht op competentiegericht leren. Parate ziektekundige kennis blijft onmisbaar, maar competentiegericht opleiden vraagt om de integratie van kennis, beroepshouding en vaardigheden. Veel aandacht is er daarom voor de verbanden tussen verstoringen, symptomen, beperkingen en de gevolgen daarvan voor de patiënt.

Beknopte integrale ziekteleer omvat 2 delen. Het eerste deel geeft uitleg over gezondheid en ziekte, ziekteoorzaken, -verloop en -verschijnselen en de medische mogelijkheden daarbij, zoals diagnostiek, behandeling en preventie. Het tweede deel gaat dieper in op ziektebeelden van organen en orgaansystemen. Het beschrijft de aandoeningen, diagnostiek en mogelijke behandelingen. Het boek biedt in elk hoofdstuk suggesties voor zoektermen waarmee de student op internet relevante extra informatie kan opzoeken.

Paul Bocken is docent aan de opleiding voor verpleegkundigen en verzorgenden van ROC ASA Utrecht. Naast de dagelijkse onderwijsuitvoering en het begeleiden van studenten heeft de online-leeromgeving zijn speciale aandacht. B Nieuw in deze vijfde druk is de onlinetoevoeging StudieCloud. Daarin vinden studenten deeplinks, oefenvragen en samenvattingen van de hoofdstukken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Bocken
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036811217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99