Begeisterung

erwecke den inneren Helden

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Sebastiaan Kodden

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek 'Word een HELD' van Bas Kodden is er nu ook in het Duits! Aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen personen reikte dit boek u een stappenplan aan om van denken naar doen te komen, zodat u vol energie leiding kunt nemen over uw eigen leven.'Word een HELD' was geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.Het boek verbleef maar liefst 350 dagen in de Bestseller Top-100 en ontving lovende kritieken. 'Begeisterung - Erwecke den inneren Helden' is een ideaal boek om bijvoorbeeld uw Duitse klanten of medewerkers cadeau te doen. "Dit boek is voor mij een van de meest inspirerende boeken over hoe we met toewijding, kennis en creativiteit tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn. Bas weet zo over zijn helden te schrijven dat je de inzichten en adviezen kunt en wilt toepassen in je eigen leven. Het doet de held in onszelf ontwaken!" - Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz, hoogleraar Nyenrode Business

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sebastiaan Kodden
Uitgever
Bernard Daniel Press
ISBN
9789491757228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Duitstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

Het boek 'Word een HELD' van Bas Kodden is er nu ook in het Duits! Aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen personen reikte dit boek u een stappenplan aan om van denken naar doen te komen, zodat u vol energie leiding kunt nemen over uw eigen leven.

'Word een HELD' was geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.

Het boek verbleef maar liefst 350 dagen in de Bestseller Top-100 en ontving lovende kritieken.

'Begeisterung - Erwecke den inneren Helden' is een ideaal boek om bijvoorbeeld uw Duitse klanten of medewerkers cadeau te doen.

"Dit boek is voor mij een van de meest inspirerende boeken over hoe we met toewijding, kennis en creativiteit tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn. Bas weet zo over zijn helden te schrijven dat je de inzichten en adviezen kunt en wilt toepassen in je eigen leven. Het doet de held in onszelf ontwaken!" - Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz, hoogleraar Nyenrode Business

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sebastiaan Kodden
Uitgever
Bernard Daniel Press
ISBN
9789491757228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Duitstalig
Aantal Pagina's
164

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99