Bedwing je dwang Werkboek

Prijs € 25,90

Uitverkocht

L. Wolters, E. de Haan, C. Paauw

Paperback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met het werkboek Bedwing je dwang gericht op kinderen en jongeren van ca 6 tot 18 jaar kunnen kinderen en ouders onder begeleiding van hun therapeut zelf aan de slag om hun dwanghandelingen en dwanggedachten onder controle te krijgen. Het bevat eenvoudige uitleg over hun probleem en veel praktische oefeningen. De humoristische illustraties en heldere vormgeving motiveren het kind en geven gespreksstof.De behandelmethode Bedwing je dwang is een bewezen effectieve behandelmethode om de ingewikkelde dwangstoornis aan te pakken. De methode werkt vanuit principes van de cognitieve gedragstherapie en is volledig aangepast aan de leefwereld en specifieke problemen van kinderen en jongeren met dwangstoornissen. De boeken en de behandelmethode werden ontwikkeld en in de praktijk getoetst bij het Academisch Centrum voor Kinder- en jeugdpsychiatrie De Bascule, Amsterdam.Bij het werkboek is tevens een basisboek voor de therapeut verkrijgbaar: Behandeling van de dwangstoornis bij kinderen en adolescenten.Dit boek is ook verkrijgbaar in abonnement. Abonnees van de Kind en Adolescent Praktijkreeks ontvangen 15% korting op de afzonderlijke delen van de praktijkreeks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Wolters, E. de Haan, C. Paauw
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031360093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Met het werkboek Bedwing je dwang gericht op kinderen en jongeren van ca 6 tot 18 jaar kunnen kinderen en ouders onder begeleiding van hun therapeut zelf aan de slag om hun dwanghandelingen en dwanggedachten onder controle te krijgen. Het bevat eenvoudige uitleg over hun probleem en veel praktische oefeningen. De humoristische illustraties en heldere vormgeving motiveren het kind en geven gespreksstof.

De behandelmethode Bedwing je dwang is een bewezen effectieve behandelmethode om de ingewikkelde dwangstoornis aan te pakken. De methode werkt vanuit principes van de cognitieve gedragstherapie en is volledig aangepast aan de leefwereld en specifieke problemen van kinderen en jongeren met dwangstoornissen.

De boeken en de behandelmethode werden ontwikkeld en in de praktijk getoetst bij het Academisch Centrum voor Kinder- en jeugdpsychiatrie De Bascule, Amsterdam.

Bij het werkboek is tevens een basisboek voor de therapeut verkrijgbaar: Behandeling van de dwangstoornis bij kinderen en adolescenten.
Dit boek is ook verkrijgbaar in abonnement. Abonnees van de Kind en Adolescent Praktijkreeks ontvangen 15% korting op de afzonderlijke delen van de praktijkreeks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Wolters, E. de Haan, C. Paauw
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031360093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99