Bedrijfsadministratie met ERP in SAP

financieel geïnformeerd

Prijs € 70,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

C.A. Overgaag, R.G. Gabriels, G.T.F.M. Penners, J.P.M. van der Hoeven

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijfsadministratie met ERP is een nieuwe, eigentijdse lesmethode die het boekhouden gecombineerd met ERP aanbiedt, het computerprogramma dat alle processen binnen een bedrijf ondersteunt. Deze praktijkgerichte methode bestaat uit een theorieboek, het toepassingsboek Microsoft Dynamics NAV het toepassingsboek Exact Online en een website. Je hebt waarschijnlijk het theorieboek nodig en een van beide toepassingsboeken.Waarom kiezen voor Bedrijfsadministratie met ERP?*Behandelt de belangrijkste elementen van boekhouden en ERP;*leert je zelfstandig na te denken over de theorie;*sluit zeer goed aan bij de beroepspraktijk.Het hoofdboek bespreekt de belangrijkste processen van het boekhouden en het systeem ERP. Ook besteedt het ruime aandacht aan de vastlegging, analyse en interpretatie van rapportages. Het bevat opgaven waarmee je de stof direct kunt verwerken. De bijbehorende toepassingsboeken Microsoft Dynamics NAV en Exact Online leggen uit hoe dit programma werkt. Het bestaat uit een basismodule en voortgezette modules die extra of moeilijkere onderwerpen belichten. Bedrijfsadministratie met ERP is ook beschikbaar als e-book. Online ondersteuningMet de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier PowerPointpresentaties, extra opgaven en Excel-bestanden. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.A. Overgaag, R.G. Gabriels, G.T.F.M. Penners, J.P.M. van der Hoeven
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001846060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Bedrijfsadministratie met ERP is een nieuwe, eigentijdse lesmethode die het boekhouden gecombineerd met ERP aanbiedt, het computerprogramma dat alle processen binnen een bedrijf ondersteunt. Deze praktijkgerichte methode bestaat uit een theorieboek, het toepassingsboek Microsoft Dynamics NAV het toepassingsboek Exact Online en een website. Je hebt waarschijnlijk het theorieboek nodig en een van beide toepassingsboeken.

Waarom kiezen voor Bedrijfsadministratie met ERP?
*Behandelt de belangrijkste elementen van boekhouden en ERP;
*leert je zelfstandig na te denken over de theorie;
*sluit zeer goed aan bij de beroepspraktijk.

Het hoofdboek bespreekt de belangrijkste processen van het boekhouden en het systeem ERP. Ook besteedt het ruime aandacht aan de vastlegging, analyse en interpretatie van rapportages. Het bevat opgaven waarmee je de stof direct kunt verwerken. De bijbehorende toepassingsboeken Microsoft Dynamics NAV en Exact Online leggen uit hoe dit programma werkt. Het bestaat uit een basismodule en voortgezette modules die extra of moeilijkere onderwerpen belichten. Bedrijfsadministratie met ERP is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier PowerPointpresentaties, extra opgaven en Excel-bestanden. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.A. Overgaag, R.G. Gabriels, G.T.F.M. Penners, J.P.M. van der Hoeven
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001846060
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99