Bedrijf te koop

handboek voor koop, verkoop en buy-out van bedrijven

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Arthur Goedkoop, Ad Veken

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijf te koop biedt een praktische introductie op alle relevante aspecten bij de koop of verkoop van een onderneming. Stap voor stap worden de verschillendefases in het overnameproces behandeld; van de aan- en verkoopstrategie tot het post-acquisitieproces. Verkopers, kopers of adviseurs (in spe) krijgen middels Bedrijf te koop een actueel totaaloverzicht van de stand van zaken, plus nuttige tips en aandachtspunten bij een transactie. Hierbij worden alle facetten uitgebreid belicht; de strategie en het zoekproces, onderhandelingen, waarderingen, due diligence, structurering van de transactie, impact op de jaarrekening en fiscale en juridische aandachtspunten bij een transactie. De focus ligt hierbij op de Nederlandse markt. Deze nieuwe editie is grondig herzien ten opzichte van de vorige en geactualiseerd naar aanleiding van wijzigingen in fiscale en juridische regelgeving en de verdere professionalisering van de fusie- en over - namemarkt.Bedrijf te koop is een absolute everseller die al jarenlang geldt als hét handboek voor het kopen of verkopen van ondernemingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arthur Goedkoop, Ad Veken
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002765
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Bedrijf te koop biedt een praktische introductie op alle relevante aspecten bij de koop of verkoop van een onderneming. Stap voor stap worden de verschillendefases in het overnameproces behandeld; van de aan- en verkoopstrategie tot het post-acquisitieproces. Verkopers, kopers of adviseurs (in spe) krijgen middels Bedrijf te koop een actueel totaaloverzicht van de stand van zaken, plus nuttige tips en aandachtspunten bij een transactie. Hierbij worden alle facetten uitgebreid belicht; de strategie en het zoekproces, onderhandelingen, waarderingen, due diligence, structurering van de transactie, impact op de jaarrekening en fiscale en juridische aandachtspunten bij een transactie. De focus ligt hierbij op de Nederlandse markt. Deze nieuwe editie is grondig herzien ten opzichte van de vorige en geactualiseerd naar aanleiding van wijzigingen in fiscale en juridische regelgeving en de verdere professionalisering van de fusie- en over - namemarkt.

Bedrijf te koop is een absolute everseller die al jarenlang geldt als hét handboek voor het kopen of verkopen van ondernemingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arthur Goedkoop, Ad Veken
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047002765
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99