Bedrijf en internationaal (privaat)recht

Prijs € 51,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jan Keizer

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijf en internationaal (privaat)recht is de nieuwe druk van Bedrijf en internationaal recht.Door allerlei economische en sociale ontwikkelingen neemt de handel tussen de verschillende landen toe. Ook voor Nederland heeft dit als gevolg dat export en import steeds meer in de belangstelling komen te staan. Zakendoen is niet meer nationaal, maar internationaal. Daarnaast worden wet- en regelgeving in de maatschappij en in het bedrijfsleven met de dag belangrijker. De stroom wet- en regelgeving vanuit Den Haag en Brussel neemt ondanks de regulering alsmaar toe.In Bedrijf en internationaal privaatrecht staan de belangrijkste rechtsgebieden van het internationaal (privaat)recht centraal. Bij het schrijven van het boek is gestreefd naar een voor studenten toegankelijke taal, waarbij juridisch jargon zo veel mogelijk is vermeden. Veel onderwerpen worden verhelderd met praktische voorbeelden en rechterlijke uitspraken.Bedrijf en internationaal privaatrecht probeert geen volledig theoretisch overzicht van het internationaal (privaat)recht te geven, maar studenten de juridische kennis,vaardigheden en attitude bij te brengen die ze nodig hebben om in het bedrijfsleven internationaal te kunnen functioneren. Het boek is vooral bedoeld voor studenten en voor diegenen die beroepshalve met het internationaal recht te maken hebben. De teksten zijn weer helemaal geactualiseerd. De verordeningen Rome I en Rome II zijn als aparte hoofdstukken opgenomen. Ook zijn de gevolgen van het Verdrag van Lissabon verwerkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Keizer
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462900851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bedrijf en internationaal (privaat)recht is de nieuwe druk van Bedrijf en internationaal recht.

Door allerlei economische en sociale ontwikkelingen neemt de handel tussen de verschillende landen toe. Ook voor Nederland heeft dit als gevolg dat export en import steeds meer in de belangstelling komen te staan. Zakendoen is niet meer nationaal, maar internationaal. Daarnaast worden wet- en regelgeving in de maatschappij en in het bedrijfsleven met de dag belangrijker. De stroom wet- en regelgeving vanuit Den Haag en Brussel neemt ondanks de regulering alsmaar toe.

In Bedrijf en internationaal privaatrecht staan de belangrijkste rechtsgebieden van het internationaal (privaat)recht centraal. Bij het schrijven van het boek is gestreefd naar een voor studenten toegankelijke taal, waarbij juridisch jargon zo veel mogelijk is vermeden. Veel onderwerpen worden verhelderd met praktische voorbeelden en rechterlijke uitspraken.

Bedrijf en internationaal privaatrecht probeert geen volledig theoretisch overzicht van het internationaal (privaat)recht te geven, maar studenten de juridische kennis,vaardigheden en attitude bij te brengen die ze nodig hebben om in het bedrijfsleven internationaal te kunnen functioneren. Het boek is vooral bedoeld voor studenten en voor diegenen die beroepshalve met het internationaal recht te maken hebben. De teksten zijn weer helemaal geactualiseerd. De verordeningen Rome I en Rome II zijn als aparte hoofdstukken opgenomen. Ook zijn de gevolgen van het Verdrag van Lissabon verwerkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Keizer
Uitgever
Boom Juridische uitgevers
ISBN
9789462900851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99