BCAD 5.3

nederlandstalig CAD programma met 7000 symbolen

Prijs € 69,50

Uitverkocht

R. Boeklagen

CD-ROM en Leerboek | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

BCAD is een gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig CAD programma. Het wordt gebruikt in scholen in het vak techniek, in het secundair onderwijs, als opstap naar AutoCAD en als eindsysteem voor eenvoudig tekenwerk. Alle basis 2D tekenfuncties zijn aanwezig, zodat u optimaal gebruik maakt van de voordelen van CAD. U maakt, wijzigt, bewaart en print uw tekeningen. Het wordt geleverd met een Nederlandstalig leerboek/handboek van meer dan 250 blz. en ondersteund met filmpjes op internet.BCAD tekeningen kunnen omgezet worden naar AutoCAD en visa versa. De bijgeleverde symbolenbibliotheek bevat 7000 symbolen volgens de Nederlandse normen en gebruiken. Ze zijn geselecteerd uit de werktuigbouwkunde, de bouwkunde, de procestechniek, de warmtetechniek, de elektrotechniek, Elektronica, automatisering en veiligheid. VernieuwingenBCAD 5.3 is gebruiksvriendelijker dan ooit en is aangepast aan de moderne computers. SymbolenMet ondermeer 7000 symbolen voor de Metaaltechniek/ Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Elektronica en Veiligheid (onder andere voor vluchtwegtekeningen). InstructiefilmpjesEn mocht de lezer van het leerboek niet uit een opgave kunnen komen, dan kan hij via Internet een filmpje bekijken waarin de oefening wordt voorgedaan. Klik links in het menu voor de filmpjes van de uitgewerkte oefeningen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Boeklagen
Uitgever
TEC CAD College B.V.
ISBN
9789072487773
Bindwijze
CD-ROM en Leerboek
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

BCAD is een gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig CAD programma. Het wordt gebruikt in scholen in het vak techniek, in het secundair onderwijs, als opstap naar AutoCAD en als eindsysteem voor eenvoudig tekenwerk. Alle basis 2D tekenfuncties zijn aanwezig, zodat u optimaal gebruik maakt van de voordelen van CAD. U maakt, wijzigt, bewaart en print uw tekeningen. Het wordt geleverd met een Nederlandstalig leerboek/handboek van meer dan 250 blz. en ondersteund met filmpjes op internet.

BCAD tekeningen kunnen omgezet worden naar AutoCAD en visa versa. De bijgeleverde symbolenbibliotheek bevat 7000 symbolen volgens de Nederlandse normen en gebruiken. Ze zijn geselecteerd uit de werktuigbouwkunde, de bouwkunde, de procestechniek, de warmtetechniek, de elektrotechniek, Elektronica, automatisering en veiligheid.

Vernieuwingen
BCAD 5.3 is gebruiksvriendelijker dan ooit en is aangepast aan de moderne computers.

Symbolen
Met ondermeer 7000 symbolen voor de Metaaltechniek/ Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Elektronica en Veiligheid (onder andere voor vluchtwegtekeningen).

Instructiefilmpjes
En mocht de lezer van het leerboek niet uit een opgave kunnen komen, dan kan hij via Internet een filmpje bekijken waarin de oefening wordt voorgedaan. Klik links in het menu voor de filmpjes van de uitgewerkte oefeningen.





Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Boeklagen
Uitgever
TEC CAD College B.V.
ISBN
9789072487773
Bindwijze
CD-ROM en Leerboek
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99