Bastiaan Woudt

een Nederlandse kunstenaar in Noord-Afrika

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Willemijn van der Zwaan

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bastiaan Woudt (1987) beperkt zich tot de klassieke onderwerpen van fotografie; portretten, landschappen, stillevens en naakten, maar dan net anders. Hij bewerkt zijn foto's in zijn studio - de plek waar hij het meest in zijn element is - tot abstracte en gestileerde werken met behulp van moderne fototechnieken.In 2015 werd Woudt uitgeroepen tot New Dutch Photography Talent en in 2016 werd hij door het prestigieuze blad British Journal of Photography uitgekozen als een van 'the ones to watch'.De keuze van Bastiaan Woudt voor zijn inspiratiereis voor dit boek viel op Marokko. Het doel van Woudt was om land en volk vast te leggen in een combinatie van portretten, landschappen en stillevens. Hij is erin geslaagd een wereld met veel kleur volledig te vertalen naar tonen van zwart, wit en grijs, en het hierin volledig eer aan te doen.Dit boek is het achtste deel in de Inspiratie-reeks, een initiatief van de Stichting 'Van Vlissingen Art Foundation'. Deze stichting ondersteunt sinds 2008 talentvolle, Nederlandse beeldend kunstenaars. Hun ontwikkeling, hun inspiratie, dat is waar het in deze boekenserie om draait.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn van der Zwaan
Uitgever
Waanders Uitgevers
ISBN
9789462621237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Bastiaan Woudt (1987) beperkt zich tot de klassieke onderwerpen van fotografie; portretten, landschappen, stillevens en naakten, maar dan net anders. Hij bewerkt zijn foto's in zijn studio - de plek waar hij het meest in zijn element is - tot abstracte en gestileerde werken met behulp van moderne fototechnieken.
In 2015 werd Woudt uitgeroepen tot New Dutch Photography Talent en in 2016 werd hij door het prestigieuze blad British Journal of Photography uitgekozen als een van 'the ones to watch'.

De keuze van Bastiaan Woudt voor zijn inspiratiereis voor dit boek viel op Marokko. Het doel van Woudt was om land en volk vast te leggen in een combinatie van portretten, landschappen en stillevens. Hij is erin geslaagd een wereld met veel kleur volledig te vertalen naar tonen van zwart, wit en grijs, en het hierin volledig eer aan te doen.

Dit boek is het achtste deel in de Inspiratie-reeks, een initiatief van de Stichting 'Van Vlissingen Art Foundation'. Deze stichting ondersteunt sinds 2008 talentvolle, Nederlandse beeldend kunstenaars. Hun ontwikkeling, hun inspiratie, dat is waar het in deze boekenserie om draait.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn van der Zwaan
Uitgever
Waanders Uitgevers
ISBN
9789462621237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99