Basiszorg voor helpenden

Prijs € 47,95

Uitverkocht

H. te Riet, Harm de Jonge, A. Dito

Paperback | Januari 1998 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BOUWSTENEN VOOR GEZONDHEIDSZORGONDERWIJSBouwstenen voor gezondheidszorgonderwijs is een reeks leerboeken voor de opleidingen tot verpleegkundige, verzorgende en helpende. Deze reeks is volledig afgestemd op de kwalificatiestructuur voor de verpleegkundige en verzorgende beroepen; de samenhang die het opleidingsstelsel kent is in al haar onderdelen terug te vinden in de BGO-reeks.Bovendien is de reeks gebaseerd op een curriculummodel dat vier leer- en vormingsgebieden kent: verpleegkunde/verzorging, mens en gezondheid, gezondheids-problematiek en methoden & technieken. De cirkel op de voorzijde van het boek geeft aan voor welk kwalificatieniveau de uitgave bestemd is. De deelkwalificaties en eindtermen waar de inhoud betrekking op heeft staan in de redactionele verantwoording vermeld.BasiszorgDit boek is bestemd voor kwalificatieniveau 2 (helpende) en vormt een onderdeel van het leer en vormingsgebied verzorging. Het boek gaat in op de beroepsbeoefenaar, de beroepsuitoefening, de zorgvrager en de aspecten van verzorging. De zelfzorg en ondersteuning ADL is geordend aan de hand van de gezondheidspatronen van Gordon. Het boek laat zich goed gebruiken in combinatie met het boek Vaardigheden ADL, eveneens uit de BGO-reeks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. te Riet, Harm de Jonge, A. Dito
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031325887
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186

Beschrijving

BOUWSTENEN VOOR GEZONDHEIDSZORGONDERWIJS
Bouwstenen voor gezondheidszorgonderwijs is een reeks leerboeken voor de opleidingen tot verpleegkundige, verzorgende en helpende. Deze reeks is volledig afgestemd op de kwalificatiestructuur voor de verpleegkundige en verzorgende beroepen; de samenhang die het opleidingsstelsel kent is in al haar onderdelen terug te vinden in de BGO-reeks.
Bovendien is de reeks gebaseerd op een curriculummodel dat vier leer- en vormingsgebieden kent: verpleegkunde/verzorging, mens en gezondheid, gezondheids-problematiek en methoden & technieken. De cirkel op de voorzijde van het boek geeft aan voor welk kwalificatieniveau de uitgave bestemd is. De deelkwalificaties en eindtermen waar de inhoud betrekking op heeft staan in de redactionele verantwoording vermeld.
Basiszorg
Dit boek is bestemd voor kwalificatieniveau 2 (helpende) en vormt een onderdeel van het leer en vormingsgebied verzorging. Het boek gaat in op de beroepsbeoefenaar, de beroepsuitoefening, de zorgvrager en de aspecten van verzorging. De zelfzorg en ondersteuning ADL is geordend aan de hand van de gezondheidspatronen van Gordon. Het boek laat zich goed gebruiken in combinatie met het boek Vaardigheden ADL, eveneens uit de BGO-reeks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. te Riet, Harm de Jonge, A. Dito
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031325887
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99