Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg

Prijs € 44,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jenske Geerling, S. Hartog-Philippa, H. Verkerk, Sieb Kemme

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg is een toegankelijk studieboek en behandelt basale berekeningen die van belang zijn in de gezondheidszorg. Je leert zelfstandig rekenkundige problemen oplossen met inzicht in de verschillende stappen van een berekening.Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg?*Leert je systematisch en handig problemen op te lossen; *praktijkvoorbeelden brengen de abstracte stof tot leven; *met overzichtelijke tabellen en handige rekenschema's. Met Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg leert je stap voor stap efficiënt en slim problemen op te lossen. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel bevat de belangrijkste theorie en begrippen. Vervolgens belicht het boek de toepassingen in de praktijk met sprekende en herkenbare voorbeelden. Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg is ook beschikbaar als e-book.Wat is nieuw in de derde editie van Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg?Er zijn paragrafen over vochtbalans en handig rekenen toegevoegd. Het vermenigvuldigen van breuken is een aparte paragraaf geworden en losgetrokken van het optellen en aftrekken van breuken. De derde editie heeft een nieuwe vormgeving gekregen.Online ondersteuningMet de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier extra oefenvragen en een instaptoets. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jenske Geerling, S. Hartog-Philippa, H. Verkerk, Sieb Kemme
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001878283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg is een toegankelijk studieboek en behandelt basale berekeningen die van belang zijn in de gezondheidszorg. Je leert zelfstandig rekenkundige problemen oplossen met inzicht in de verschillende stappen van een berekening.

Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg?
*Leert je systematisch en handig problemen op te lossen;
*praktijkvoorbeelden brengen de abstracte stof tot leven;
*met overzichtelijke tabellen en handige rekenschema's.

Met Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg leert je stap voor stap efficiënt en slim problemen op te lossen. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel bevat de belangrijkste theorie en begrippen. Vervolgens belicht het boek de toepassingen in de praktijk met sprekende en herkenbare voorbeelden. Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de derde editie van Basisvaardigheden Rekenen voor de Gezondheidszorg?
Er zijn paragrafen over vochtbalans en handig rekenen toegevoegd. Het vermenigvuldigen van breuken is een aparte paragraaf geworden en losgetrokken van het optellen en aftrekken van breuken. De derde editie heeft een nieuwe vormgeving gekregen.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier extra oefenvragen en een instaptoets. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jenske Geerling, S. Hartog-Philippa, H. Verkerk, Sieb Kemme
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001878283
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99