Basiskennis Natuur en techniek

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anika Embrechts, Petra Jansen, Horst Wolter

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bereidt jou als startende of aspirant-pabostudent voor op de toelatingstoets Natuur en Techniek voor de pabo. Het presenteert de leerstof op een overzichtelijke en compacte manier.Waarom kiezen voor Basiskennis natuur en techniek?*goede voorbereiding op de toelatingstoets Natuur en Techniek;*overzichtelijk en compact;*uitgebreide (online) oefenmogelijkheden.Heb je besloten om basisleerkracht te worden, maar heb je nog niet het juiste kennisniveau op het gebied van natuur en techniek om toegelaten te worden tot de pabo? Dan biedt Basiskennis natuur en techniek uitkomst. Dit boek behandelt stap voor stap alle onderwerpen die in de landelijke toelatingstoets aan bod komen en het bevat veel voorbeelden uit het dagelijks leven. Hierdoor is het heel toegankelijk, ook als je al een tijd niet (bewust) met natuur en techniek in aanraking bent gekomen. Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je opgaven waarmee je kunt toetsen of je de leerstof beheerst.Als uitgangspunt voor de leerstof is gebruik gemaakt van 'Handreiking Natuur en Techniek' van het SLO. Basiskennis natuur en techniek is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningOp www.basiskennisnatuuronderwijs.noordhoff.nl vind je interactieve toetsvragen ter voorbereiding op de toelatingstoets.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anika Embrechts, Petra Jansen, Horst Wolter
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001834395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Dit boek bereidt jou als startende of aspirant-pabostudent voor op de toelatingstoets Natuur en Techniek voor de pabo. Het presenteert de leerstof op een overzichtelijke en compacte manier.

Waarom kiezen voor Basiskennis natuur en techniek?

*goede voorbereiding op de toelatingstoets Natuur en Techniek;
*overzichtelijk en compact;
*uitgebreide (online) oefenmogelijkheden.

Heb je besloten om basisleerkracht te worden, maar heb je nog niet het juiste kennisniveau op het gebied van natuur en techniek om toegelaten te worden tot de pabo? Dan biedt Basiskennis natuur en techniek uitkomst. Dit boek behandelt stap voor stap alle onderwerpen die in de landelijke toelatingstoets aan bod komen en het bevat veel voorbeelden uit het dagelijks leven. Hierdoor is het heel toegankelijk, ook als je al een tijd niet (bewust) met natuur en techniek in aanraking bent gekomen. Aan het eind van ieder hoofdstuk vind je opgaven waarmee je kunt toetsen of je de leerstof beheerst.

Als uitgangspunt voor de leerstof is gebruik gemaakt van 'Handreiking Natuur en Techniek' van het SLO. Basiskennis natuur en techniek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.basiskennisnatuuronderwijs.noordhoff.nl vind je interactieve toetsvragen ter voorbereiding op de toelatingstoets.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anika Embrechts, Petra Jansen, Horst Wolter
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001834395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99