Basiskennis informatiebeveiliging op basis van ISO27001 en ISO27002 - 2de herziene druk

Prijs € 38,10

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hans Baars, Jule Hintzbergen, Kees Hintzbergen, André Smulders

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is in eerste instantie ontwikkeld als studieboek voor het examen Information Security Foundation based on ISO/IEC27002 (ISFS) van EXIN. De tweede druk is een ingrijpende herziening van de eerste druk (uit 2010), waarbij de inhoud is aangepast aan de nieuwe versie van de standaards: ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 27002:2013. Dit boek is ook verkrijgbaar in een Engelstalige versie.Het bevat de basiskennis die onmisbaar is voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij informatiebeveiliging of IT. In al deze gevallen is informatiebeveiliging van belang, al is het maar vanwege de beveiligingsmaatregelen die een organisatie genomen heeft. Deze beveiligingsmaatregelen zijn soms afgedwongen door wet- en regelgeving. De inhoud is afgestemd op de Nederlandse context, zonder de internationale samenhang vaninformatiebeveiliging uit het oog te verliezen. Informatietechnologie kent immers geen grenzen.Kortom, dit boek is bedoeld voor iedereen die basiskennis van informatiebeveiliging op wil doen:* Lijnmanagers die kennis moeten hebben van informatiebeveiliging omdat zij daarvoor binnen hun afdeling verantwoordelijk zijn.* Directieleden en zelfstandigen zonder personeel omdat ook zij verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de eigendommen en informatie die zij bezitten.* Iedereen die thuis met computers werkt; ook dan is een bepaald gevoel van bewustwording belangrijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Baars, Jule Hintzbergen, Kees Hintzbergen, André Smulders
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789401800136
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek is in eerste instantie ontwikkeld als studieboek voor het examen Information Security Foundation based on ISO/IEC27002 (ISFS) van EXIN.
De tweede druk is een ingrijpende herziening van de eerste druk (uit 2010), waarbij de inhoud is aangepast aan de nieuwe versie van de standaards: ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 27002:2013. Dit boek is ook verkrijgbaar in een Engelstalige versie.

Het bevat de basiskennis die onmisbaar is voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij informatiebeveiliging of IT. In al deze gevallen is informatiebeveiliging van belang, al is het maar vanwege de beveiligingsmaatregelen die een organisatie genomen heeft. Deze beveiligingsmaatregelen zijn soms afgedwongen door wet- en regelgeving.
De inhoud is afgestemd op de Nederlandse context, zonder de internationale samenhang van
informatiebeveiliging uit het oog te verliezen. Informatietechnologie kent immers geen grenzen.

Kortom, dit boek is bedoeld voor iedereen die basiskennis van informatiebeveiliging op wil doen:
* Lijnmanagers die kennis moeten hebben van informatiebeveiliging omdat zij daarvoor binnen hun afdeling verantwoordelijk zijn.
* Directieleden en zelfstandigen zonder personeel omdat ook zij verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de eigendommen en informatie die zij bezitten.
* Iedereen die thuis met computers werkt; ook dan is een bepaald gevoel van bewustwording belangrijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Baars, Jule Hintzbergen, Kees Hintzbergen, André Smulders
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789401800136
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99