Basiscursus SEO en html5

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Marco Sanders, Marijn Ophorst

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De basis voor jouw succes!SEO is een lastig gegeven. Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst van sociale media en HTML5, brengt nieuwe mogelijkheden en valkuilen voor de vindbaarheid van jouw website met zich mee. HTML5 is al aan een onstuitbare opmars begonnen, en zal de webstandaarden opnieuw definiëren. Dit boek zorgt ervoor dat je jezelf bewust wordt van de uitdagingen en mogelijkheden van HTML5 vanuit een SEO-perspectief. Het is een uitgebreide checklist om uw website SEO-proof te maken, nu en in de toekomst. Hoe bereid je je voor op de komst van HTML5? Hoe ga je om met verouderde webtechnieken als Flash en frames? Waarop moet je letten bij CMS-systemen als Wordpress? Waarom houdt Google meer van de webshop van je concurrent dan van die van jou? In dit boek vind je alle antwoorden, in handige action steps, checklists en stappenplannen. Marco Sanders (1968) werd in 2005 hoofdredacteur van het Web Succes Magazine. Sindsdien heeft hij zijn kennis van websites en zoekmachines steeds verder uitgebreid door zelf websites op te zetten en continu de ontwikkelingen in de markt te blijven volgen. Momenteel is hij copywriter en SEO- en communicatieadviseur.Erik Verhaar (1979) werkt als creatieve contentspecialist onder de bedrijfsnaam The Reception Game.Marijn Ophorst (1978) is eigenaar van Sensi Media, een internetbedrijf gespecialiseerd in HTML5 en interactieve websites.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marco Sanders, Marijn Ophorst
Uitgever
Boom
ISBN
9789012584821
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De basis voor jouw succes!
SEO is een lastig gegeven. Iedere nieuwe technologische ontwikkeling, zoals de opkomst van sociale media en HTML5, brengt nieuwe mogelijkheden en valkuilen voor de vindbaarheid van jouw website met zich mee. HTML5 is al aan een onstuitbare opmars begonnen, en zal de webstandaarden opnieuw definiëren.
Dit boek zorgt ervoor dat je jezelf bewust wordt van de uitdagingen en mogelijkheden van HTML5 vanuit een SEO-perspectief. Het is een uitgebreide checklist om uw website SEO-proof te maken, nu en in de toekomst. Hoe bereid je je voor op de komst van HTML5? Hoe ga je om met verouderde webtechnieken als Flash en frames? Waarop moet je letten bij CMS-systemen als Wordpress? Waarom houdt Google meer van de webshop van je concurrent dan van die van jou? In dit boek vind je alle antwoorden, in handige action steps, checklists en stappenplannen.
Marco Sanders (1968) werd in 2005 hoofdredacteur van het Web Succes Magazine. Sindsdien heeft hij zijn kennis van websites en zoekmachines steeds verder uitgebreid door zelf websites op te zetten en continu de ontwikkelingen in de markt te blijven volgen. Momenteel is hij copywriter en SEO- en communicatieadviseur.
Erik Verhaar (1979) werkt als creatieve contentspecialist onder de bedrijfsnaam The Reception Game.
Marijn Ophorst (1978) is eigenaar van Sensi Media, een internetbedrijf gespecialiseerd in HTML5 en interactieve websites.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marco Sanders, Marijn Ophorst
Uitgever
Boom
ISBN
9789012584821
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99