Basiscursus Powerpoint 2013

Prijs € 27,95

Uitverkocht

Saskia Jacobsen

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

PowerPoint 2013 is het jongste presentatieprogramma van Microsoft voor zowel professionals als consumenten. Men spreekt vaak over 'een PowerPoint' als een presentatie wordt bedoeld. Dat geeft al aan hoe veel PowerPoint gebruikt wordt. Bedrijven gebruiken het voor zakelijke presentaties alsmarketingplannen, maar ook voor doorlopende voorstellingen op beurzen. Particulieren gebruiken het programma voor voordrachten bij feesten of ledenvergaderingen bij een sportclub. Jongeren gebruiken PowerPoint op school voor werkstukken en spreekbeurten. PowerPoint 2013 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.Uiteraard sluit dit boek hierop aan. Met deze Basiscursus kan zowel de beginnende als de gevorderde PowerPoint-gebruiker goed uit de voeten. Voor de beginnende gebruiker: alles wordt stap voor stap uitgelegd en door de vele oefeningen raakt u thuis in het programma. Voor de gevorderde gebruiker: er zitten veel praktische tips in het boek en u leert snel met de nieuwe mogelijkheden werken. Het boek is opgezet als zelfstudieboek: de theorie wordt stapsgewijs uitgelegd en er staan veel oefeningen in om de stof eigen te maken. Door de logische opzet, diepgang en goede trefwoordenlijst is het boek ook zeer bruikbaar als naslagwerk.OVER DE AUTEURSaskia Jacobsen heeft de lerarenopleiding gevolgd en is al ruim 25 jaar werkzaam als opleider in computerprogramma's. Zij is mede-eigenaar van Toels-PC, een bedrijf dat pc-trainingen en andere vormen van computerondersteuning geeft aan bedrijven en instellingen. Zij heeft al vele boeken geschreven over het gebruik van de Offi ce-programma's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saskia Jacobsen
Uitgever
Boom
ISBN
9789012585354
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

PowerPoint 2013 is het jongste presentatieprogramma van Microsoft voor zowel professionals als consumenten. Men spreekt vaak over 'een PowerPoint' als een presentatie wordt bedoeld. Dat geeft al aan hoe veel PowerPoint gebruikt wordt. Bedrijven gebruiken het voor zakelijke presentaties als
marketingplannen, maar ook voor doorlopende voorstellingen op beurzen. Particulieren gebruiken het programma voor voordrachten bij feesten of ledenvergaderingen bij een sportclub. Jongeren gebruiken PowerPoint op school voor werkstukken en spreekbeurten. PowerPoint 2013 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.
Uiteraard sluit dit boek hierop aan. Met deze Basiscursus kan zowel de beginnende als de gevorderde PowerPoint-gebruiker goed uit de voeten. Voor de beginnende gebruiker: alles wordt stap voor stap uitgelegd en door de vele oefeningen raakt u thuis in het programma. Voor de gevorderde gebruiker: er zitten veel praktische tips in het boek en u leert snel met de nieuwe mogelijkheden werken. Het boek is opgezet als zelfstudieboek: de theorie wordt stapsgewijs uitgelegd en er staan veel oefeningen in om de stof eigen te maken. Door de logische opzet, diepgang en goede trefwoordenlijst is het boek ook zeer bruikbaar als naslagwerk.
OVER DE AUTEUR
Saskia Jacobsen heeft de lerarenopleiding gevolgd en is al ruim 25 jaar werkzaam als opleider in computerprogramma's. Zij is mede-eigenaar van Toels-PC, een bedrijf dat pc-trainingen en andere vormen van computerondersteuning geeft aan bedrijven en instellingen. Zij heeft al vele boeken geschreven over het gebruik van de Offi ce-programma's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia Jacobsen
Uitgever
Boom
ISBN
9789012585354
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99