Basiscursus 1 Oefenboek

Nederlands voor buitenlanders

Prijs € 45,00

Niet beschikbaar

A.G. Sciarone, P.J. Meijer

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Delftse methode staat al 25 jaar garant voor een snelle, natuurlijke en gedegen taalverwerving! Met Basiscursus 1 kunnen laagopgeleide anderstaligen snel en gemakkelijk Nederlands leren. Zes jaar basisschool in eigen land is voldoende om de korte, aansprekende teksten en simpele zinnen te kunnen volgen. In 16 lessen leert de cursist de 700 belangrijkste woorden van het Nederlands en behaalt hij niveau A1.Dit oefenboek is een uitbreiding op het tekstboek Basiscursus 1 Nederlands voor buitenlanders en kan dus niet los gebruikt worden. De met het tekstboek opgedane kennis kan worden toegepast, verdiept en geconsolideerd met behulp van al het extra oefenmateriaal in dit boek en met de dialoogtrainer online. Er zijn 4 soorten oefeningen:Oefening 1 - is een invuloefening op basis van de tekst uit het tekstboek. Stap voor stap raak je steeds vertrouwder met de te leren stof. De tekst is het basismateriaal om de taal te leren.Oefening 2 - is een spreekoefening. Er worden vragen gesteld, niet over de tekst maar uitgaande van de tekst. Wat je hebt geleerd in het tekstboek ga je toepassen in de praktijk.Oefening 3 - is een conversatieoefening. Je oefent het geleerde in andere contexten en je maakt kennis met het gebruik van allerlei grammaticale vormen.Oefening 4 - is een online dialoogtrainer. Oefen het voeren van gesprekjes op de computer!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.G. Sciarone, P.J. Meijer
Uitgever
Boom
ISBN
9789461057228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De Delftse methode staat al 25 jaar garant voor een snelle, natuurlijke en gedegen taalverwerving! Met Basiscursus 1 kunnen laagopgeleide anderstaligen snel en gemakkelijk Nederlands leren. Zes jaar basisschool in eigen land is voldoende om de korte, aansprekende teksten en simpele zinnen te kunnen volgen. In 16 lessen leert de cursist de 700 belangrijkste woorden van het Nederlands en behaalt hij niveau A1.

Dit oefenboek is een uitbreiding op het tekstboek Basiscursus 1 Nederlands voor buitenlanders en kan dus niet los gebruikt worden. De met het tekstboek opgedane kennis kan worden toegepast, verdiept en geconsolideerd met behulp van al het extra oefenmateriaal in dit boek en met de dialoogtrainer online. Er zijn 4 soorten oefeningen:

Oefening 1 - is een invuloefening op basis van de tekst uit het tekstboek. Stap voor stap raak je steeds vertrouwder met de te leren stof. De tekst is het basismateriaal om de taal te leren.
Oefening 2 - is een spreekoefening. Er worden vragen gesteld, niet over de tekst maar uitgaande van de tekst. Wat je hebt geleerd in het tekstboek ga je toepassen in de praktijk.
Oefening 3 - is een conversatieoefening. Je oefent het geleerde in andere contexten en je maakt kennis met het gebruik van allerlei grammaticale vormen.
Oefening 4 - is een online dialoogtrainer. Oefen het voeren van gesprekjes op de computer!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.G. Sciarone, P.J. Meijer
Uitgever
Boom
ISBN
9789461057228
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99