Basisboek managementvaardigheden

van zelfkennis naar leiderschap

Prijs € 33,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Wouter Fioole, Debora van Wely

Paperback | Mei 2019 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle werknemers managementvaardigheden beheersen.Basisboek managementvaardigheden introduceert de belangrijkste managementtheorieën en biedt werkvormen om managementvaardigheden te trainen. Het bespreekt vaardigheden die van belang zijn voor zowel managers als professionals, zoals het motiveren van medewerkers en het omgaan met conflicten. Het boek bouwt in drie delen op; het begint met zelfmanagement, behandelt daarna het managen van individuen en eindigt met het managen van teams en organisaties.Bij dit boek hoort een website met extra studiemateriaal. Voor studenten zijn er opdrachten, testen en een begrippentrainer. Voor docenten die het boek als verplichte literatuur voorschrijven is docentenmateriaal aanwezig in de vorm van een docentenhandleiding, extra oefeningen, richtantwoorden en powerpoints. Basisboek managementvaardigheden is een studieboek over hoe te managen in de tijd van nu. Het is geschreven voor studenten aan economische opleidingen waar management centraal staat. Denk hierbij aan Bedrijfskunde, Facility management, HRM, Event, media en leisure management.Wouter Fioole is werkzaam als (kern)docent bij de Hogescholen TIO en NHA in onder andere Bedrijfskunde, Management & Organisatie, HRM en managementvaardigheden. Debora van Wely is werkzaam als directeur operations & innovatie bij een strategisch gedragsveranderingsbureau. Zij is conceptontwikkelaar, trainer, coach en adviseur binnen grote organisaties op het gebied van strategie implementatie en organisatieverandering. Zij is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen van interactief (online) trainingsmateriaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter Fioole, Debora van Wely
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046906699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De rol van managers is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Steeds vaker worden managementtaken over verschillende personen binnen een organisatie verdeeld, en niet alleen onder managers. In moderne organisaties is het daarom steeds belangrijker dat alle werknemers managementvaardigheden beheersen.

Basisboek managementvaardigheden introduceert de belangrijkste managementtheorieën en biedt werkvormen om managementvaardigheden te trainen. Het bespreekt vaardigheden die van belang zijn voor zowel managers als professionals, zoals het motiveren van medewerkers en het omgaan met conflicten. Het boek bouwt in drie delen op; het begint met zelfmanagement, behandelt daarna het managen van individuen en eindigt met het managen van teams en organisaties.

Bij dit boek hoort een website met extra studiemateriaal. Voor studenten zijn er opdrachten, testen en een begrippentrainer. Voor docenten die het boek als verplichte literatuur voorschrijven is docentenmateriaal aanwezig in de vorm van een docentenhandleiding, extra oefeningen, richtantwoorden en powerpoints.

Basisboek managementvaardigheden is een studieboek over hoe te managen in de tijd van nu. Het is geschreven voor studenten aan economische opleidingen waar management centraal staat. Denk hierbij aan Bedrijfskunde, Facility management, HRM, Event, media en leisure management.

Wouter Fioole is werkzaam als (kern)docent bij de Hogescholen TIO en NHA in onder andere Bedrijfskunde, Management & Organisatie, HRM en managementvaardigheden.

Debora van Wely is werkzaam als directeur operations & innovatie bij een strategisch gedragsveranderingsbureau. Zij is conceptontwikkelaar, trainer, coach en adviseur binnen grote organisaties op het gebied van strategie implementatie en organisatieverandering. Zij is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen van interactief (online) trainingsmateriaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter Fioole, Debora van Wely
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046906699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99