Basisboek grammatica

Prijs € 37,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Yvonne Halink

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Basisboek grammatica is een oefenboek voor studenten die hun kennis van grammatica willen ophalen of uitbreiden. De instaptoetsen aan het begin van het boek helpen je om je huidige niveau en je bijspijkerpunten vast te stellen. Op basis daarvan bepaal je zelf waaraan je gaat werken. Bij elk zinsdeel en elke woordsoort krijg je voorbeelden en uitleg, gevolgd door oefeningen die je helpen om de theorie te begrijpen en te onthouden.Achter in het boek is een omvangrijke woordenlijst opgenomen met bekende en minder bekende grammaticatermen. Daarin kun je gemakkelijk en snel even iets opzoeken. Basisboek grammatica is daarmee ook als naslagwerk te gebruiken.Basisboek grammatica maakt deel uit van dezelfde serie als Basisboek spelling en Basisboek taal. Het boek is geschikt voor taalbeheersingsvakken en bereidt voor op het grammaticale onderdeel van de verplichte taaltoets op de pabo.Op de website www.pearsoneducation.nl/halink zijn de antwoorden op alle oefeningen in het boek te vinden. Ook is er een uitgebreide toetsenbank voor docenten beschikbaar.Yvonne Halink studeerde Nederlands - specialisatie taalbeheersing - aan de Universiteit van Amsterdam. Ze redigeert en schrijft sinds 1989 teksten voor bedrijven en instellingen, gaf geruime tijd schrijfvaardigheidstrainingen en is auteur van diverse taaladviesboeken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yvonne Halink
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043017978
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Beschrijving

Basisboek grammatica is een oefenboek voor studenten die hun kennis van grammatica willen ophalen of uitbreiden. De instaptoetsen aan het begin van het boek helpen je om je huidige niveau en je bijspijkerpunten vast te stellen. Op basis daarvan bepaal je zelf waaraan je gaat werken. Bij elk zinsdeel en elke woordsoort krijg je voorbeelden en uitleg, gevolgd door oefeningen die je helpen om de theorie te begrijpen en te onthouden.

Achter in het boek is een omvangrijke woordenlijst opgenomen met bekende en minder bekende grammaticatermen. Daarin kun je gemakkelijk en snel even iets opzoeken. Basisboek grammatica is daarmee ook als naslagwerk te gebruiken.

Basisboek grammatica maakt deel uit van dezelfde serie als Basisboek spelling en Basisboek taal. Het boek is geschikt voor taalbeheersingsvakken en bereidt voor op het grammaticale onderdeel van de verplichte taaltoets op de pabo.

Op de website www.pearsoneducation.nl/halink zijn de antwoorden op alle oefeningen in het boek te vinden. Ook is er een uitgebreide toetsenbank voor docenten beschikbaar.

Yvonne Halink studeerde Nederlands - specialisatie taalbeheersing - aan de Universiteit van Amsterdam. Ze redigeert en schrijft sinds 1989 teksten voor bedrijven en instellingen, gaf geruime tijd schrijfvaardigheidstrainingen en is auteur van diverse taaladviesboeken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yvonne Halink
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043017978
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99