Barends & Pijnappel Photo Collection

Prijs € 89,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Henrik Barends, Anneke Pijnappel, Eric Min

Paperback | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION - 776 PAGINA'S - ENGELS/NEDERLANDSToen grafisch vormgever HENRIK BARENDS in 1975 zijn eerste foto aanschafte, White Door, een handgekleurde silverprint van Paul de Nooijer, kon hij niet vermoeden dat die aankoop de eerste zou zijn in een lange [en nog altijd niet voltooide] reeks die later zou uitgroeien tot de omvangrijke Barends en Pijnappel fotocollectie.BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasie de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire. 'Wat al deze foto's gemeen hebben, is dat ze iets afbeelden dat gezien wil worden. We kunnen de foto's van deze collectie vooral lezen en begrijpen als taferelen die zich voornamelijk in een hoofd afspelen en er niet altijd een existentie in de buitenwereld op na houden', aldus Eric Min in zijn inleiding. BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasy de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henrik Barends, Anneke Pijnappel, Eric Min
Uitgever
Voetnoot, Uitgeverij
ISBN
9789491738500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
766

Beschrijving

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION - 776 PAGINA'S - ENGELS/NEDERLANDS

Toen grafisch vormgever HENRIK BARENDS in 1975 zijn eerste foto aanschafte, White Door, een handgekleurde silverprint van Paul de Nooijer, kon hij niet vermoeden dat die aankoop de eerste zou zijn in een lange [en nog altijd niet voltooide] reeks die later zou uitgroeien tot de omvangrijke Barends en Pijnappel fotocollectie.

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasie de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire.
'Wat al deze foto's gemeen hebben, is dat ze iets afbeelden dat gezien wil worden. We kunnen de foto's van deze collectie vooral lezen en begrijpen als taferelen die zich voornamelijk in een hoofd afspelen en er niet altijd een existentie in de buitenwereld op na houden', aldus Eric Min in zijn inleiding.

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasy de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henrik Barends, Anneke Pijnappel, Eric Min
Uitgever
Voetnoot, Uitgeverij
ISBN
9789491738500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
766

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99