Balverliefd

word net zo goed als voetbalster Anouk Hoogendijk

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Vincent de Vries

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Balverliefd - word net zo goed als voetbalster Anouk HoogendijkHoe moet je scoren? Hoe zet je een tackle in? Hoe kop je een bal het hardst én ook nog eens de goede kant op? Hoe moet je omgaan met succes en teleurstellingen? En wat mag je wel en niet eten voor een wedstrijd?Speciaal voor de amateurvoetbalster die ervan droomt om net zo goed te worden als Anouk Hoogendijk (Woerden, 6 mei 1985) geeft de ervaren en succesvolle speelster van Ajax en Oranje op deze - en op nog veel meer! - vragen een antwoord.Dat doet Anouk niet alleen aan de hand van leuke en originele anekdotes uit haar tijd bij FC Utrecht, Bristol Academy WFC, Ajax, Arsenal en natuurlijk het Nederlands elftal, ook geeft ze - verspreid over 23 hoofdstukken mét foto's - ontelbare tips waar elk voetbalmeisje wat aan heeft. Het eerste echte vrouwenvoetbalboek van Nederland is zodoende onmisbaar voor elke amateurvoetbalster die hogerop wil.Met voorwoord van Humberto Tan, die namens de Johan Cruyff Foundation inmiddels al een paar keer met Anouk heeft gevoetbald. "Zonder te overdrijven: dat was een genot. Hoe Anouk het spel leest, hoe Anouk omschakelt van balverlies naar balbezit, hoe Anouk de bal in één keer raakt, hoe zij de bal schiet... Echt fantastisch om te zien én te ervaren. Met recht een sieraad voor de sport."-Vincent de Vries is een freelance sportjournalist, werkzaam voor onder meer de KNVB, Helden Magazine, ELF/Voetbal, Life After Football, Men's Health, Panorama en Nieuwe Revu. Eerder schreef hij onder meer de bestseller Vechtlust, over het bizarre leven van oud-voetbalinternational Fernando Ricksen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vincent de Vries
Uitgever
Lucht, Uitgeverij
ISBN
9789491729331
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Balverliefd - word net zo goed als voetbalster Anouk Hoogendijk

Hoe moet je scoren? Hoe zet je een tackle in? Hoe kop je een bal het hardst én ook nog eens de goede kant op? Hoe moet je omgaan met succes en teleurstellingen? En wat mag je wel en niet eten voor een wedstrijd?

Speciaal voor de amateurvoetbalster die ervan droomt om net zo goed te worden als Anouk Hoogendijk (Woerden, 6 mei 1985) geeft de ervaren en succesvolle speelster van Ajax en Oranje op deze - en op nog veel meer! - vragen een antwoord.

Dat doet Anouk niet alleen aan de hand van leuke en originele anekdotes uit haar tijd bij FC Utrecht, Bristol Academy WFC, Ajax, Arsenal en natuurlijk het Nederlands elftal, ook geeft ze - verspreid over 23 hoofdstukken mét foto's - ontelbare tips waar elk voetbalmeisje wat aan heeft. Het eerste echte vrouwenvoetbalboek van Nederland is zodoende onmisbaar voor elke amateurvoetbalster die hogerop wil.

Met voorwoord van Humberto Tan, die namens de Johan Cruyff Foundation inmiddels al een paar keer met Anouk heeft gevoetbald. "Zonder te overdrijven: dat was een genot. Hoe Anouk het spel leest, hoe Anouk omschakelt van balverlies naar balbezit, hoe Anouk de bal in één keer raakt, hoe zij de bal schiet... Echt fantastisch om te zien én te ervaren. Met recht een sieraad voor de sport."

-

Vincent de Vries is een freelance sportjournalist, werkzaam voor onder meer de KNVB, Helden Magazine, ELF/Voetbal, Life After Football, Men's Health, Panorama en Nieuwe Revu. Eerder schreef hij onder meer de bestseller Vechtlust, over het bizarre leven van oud-voetbalinternational Fernando Ricksen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vincent de Vries
Uitgever
Lucht, Uitgeverij
ISBN
9789491729331
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99