Bali

uniek en veelzijdig

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Guido Derksen

Paperback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uniek en VeelzijdigWeinig eilanden op deze wereld spreken zó tot de verbeelding als Bali. Het is misschien wel het grootste juweel van allemaal in de Gordel van Smaragd. Schitterende rijstterrassen, mysterieuze tempels, witte stranden, dampende vulkanen, een fascinerende en geheel eigen hindoeïstische cultuur, uitbundige kleuren, zoete bloemengeuren en het geluid van die typisch Balinese muziek, het hoort er allemaal bij. Op Bali kun je de alledaagse stress achter je laten in serene spa's, contact leggen met de kunstzinnige bevolking, kookcursussen volgen, surfen, raften en kiezen uit een veelheid aan sfeervolle onderkomens, van eenvoudige en gastvrije losmen en homestays tot de allerbeste boetiekhotels. Bali-kenner Guido Derksen neemt je mee en deelt zijn enthousiasme en kennis over deze opmerkelijke bestemming.AuteursinfoSchrijver en reisjournalist Guido Derksen, auteur van meer dan dertig boeken, is kind aan huis op Bali. Hij verbleef er vele malen en kent het eiland als zijn broekzak. In deze reisgids gaat hij uitgebreid in op de intrigerende hindoeïstische cultuur en laat hij zien welke bijzondere plekken er te vinden zijn, zodat je méér uit je bezoek aan dit veelzijdige eiland kunt halen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido Derksen
Uitgever
Edicola Azie
ISBN
9789492500748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Uniek en Veelzijdig

Weinig eilanden op deze wereld spreken zó tot de verbeelding als Bali. Het is misschien wel het grootste juweel van allemaal in de Gordel van Smaragd. Schitterende rijstterrassen, mysterieuze tempels, witte stranden, dampende vulkanen, een fascinerende en geheel eigen hindoeïstische cultuur, uitbundige kleuren, zoete bloemengeuren en het geluid van die typisch Balinese muziek, het hoort er allemaal bij.
Op Bali kun je de alledaagse stress achter je laten in serene spa's, contact leggen met de kunstzinnige bevolking, kookcursussen volgen, surfen, raften en kiezen uit een veelheid aan sfeervolle onderkomens, van eenvoudige en gastvrije losmen en homestays tot de allerbeste boetiekhotels. Bali-kenner Guido Derksen neemt je mee en deelt zijn enthousiasme en kennis over deze opmerkelijke bestemming.

Auteursinfo
Schrijver en reisjournalist Guido Derksen, auteur van meer dan dertig boeken, is kind aan huis op Bali. Hij verbleef er vele malen en kent het eiland als zijn broekzak. In deze reisgids gaat hij uitgebreid in op de intrigerende hindoeïstische cultuur en laat hij zien welke bijzondere plekken er te vinden zijn, zodat je méér uit je bezoek aan dit veelzijdige eiland kunt halen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido Derksen
Uitgever
Edicola Azie
ISBN
9789492500748
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99