Balans is het toverwoord. Zorg dat je je Balans niet verstoord

zorg dat je je Balans niet verstoort

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Sylvia van Toorn

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een uitgebreid boek waarin alle gevaren, die te maken hebben met overgewicht, simpel worden uitgelegd. Dit boek onderscheidt zich van andere omdat het tevens een werkboek is. Het zal inzicht geven in jouw huidige levensstijl én de stijl die je je graag zou willen aanmeten.Alle tips en tools zul je in dit boek vinden. Bijvoorbeeld in de vorm van dagschema's waarin ook gewoon patat of pannenkoeken te vinden zijn. Als je dit goed combineert met andere voedingsmiddelen, waarom niet? Daarnaast bevat het boek sportschema's in de vorm van levels; dit is ook leuk en uitdagend voor kinderen. Een sportschool bezoeken mag, maar met deze levels is dat niet nodig. Verder vind je in dit boek voedingsvariatielijsten, want we hebben allemaal wel dingen die we niet lusten, eerlijk is eerlijk. Ook geeft het boek antwoord op de vraag: wat zijn vitamines, waar dienen deze voor?Je kunt het boek doorwerken met vrienden, maar natuurlijk ook met het eigen gezin. In het boek worden mensen aan elkaar gekoppeld, zodat je elkaar kunt coachen. Hoe je dat doet, wordt natuurlijk haarfijn uitgelegd. Er wordt gebruikgemaakt van een complimentenschrift. Je wordt immers zelfverzekerder van een compliment dan van een bestraffende opmerking. Een en ander bezegelen door het ondertekenen van een contract, maakt deze nieuwe levensstijl een gezonde, maar serieuze aangelegenheid!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia van Toorn
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461538208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Een uitgebreid boek waarin alle gevaren, die te maken hebben met overgewicht, simpel worden uitgelegd. Dit boek onderscheidt zich van andere omdat het tevens een werkboek is. Het zal inzicht geven in jouw huidige levensstijl én de stijl die je je graag zou willen aanmeten.
Alle tips en tools zul je in dit boek vinden. Bijvoorbeeld in de vorm van dagschema's waarin ook gewoon patat of pannenkoeken te vinden zijn. Als je dit goed combineert met andere voedingsmiddelen, waarom niet?
Daarnaast bevat het boek sportschema's in de vorm van levels; dit is ook leuk en uitdagend voor kinderen. Een sportschool bezoeken mag, maar met deze levels is dat niet nodig.
Verder vind je in dit boek voedingsvariatielijsten, want we hebben allemaal wel dingen die we niet lusten, eerlijk is eerlijk. Ook geeft het boek antwoord op de vraag: wat zijn vitamines, waar dienen deze voor?
Je kunt het boek doorwerken met vrienden, maar natuurlijk ook met het eigen gezin. In het boek worden mensen aan elkaar gekoppeld, zodat je elkaar kunt coachen. Hoe je dat doet, wordt natuurlijk haarfijn uitgelegd. Er wordt gebruikgemaakt van een complimentenschrift. Je wordt immers zelfverzekerder van een compliment dan van een bestraffende opmerking. Een en ander bezegelen door het ondertekenen van een contract, maakt deze nieuwe levensstijl een gezonde, maar serieuze aangelegenheid!


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia van Toorn
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461538208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99