Balans is de sleutel

een vervolg op: veranderen is voor anderen. emotioneel lichaamswerk

Prijs € 27,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Mar van Heezik

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel één van het boek, "veranderen is voor anderen" is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je systeem, je weet intussen wat jij wilt veranderen en wat er zoal moet veranderen. De excuses die worden verzonnen om ergens onderuit te komen zijn je duidelijk, zo ook het besef dat jij niet jouw eigen verantwoordelijkheid hoefde of wilde dragen, heb je nu helder voor ogen. Hiermee ben je aan de slag gegaan en het eerste resultaat is al te merken.Want, je bent het waard!Mijn Lichaam is mijn huis,Alleen daar vind ik de rust die ik nodig heb.Gesprekken met andere mensen helpen je om nieuwe perspectieven, onderwijs in de breedste zin te zien en het is zeker de moeite waard eens open en zorgvuldig rond te kijken.Deze drie simpele lessen zijn de sleutel tot succes. Als u deze drie fundamenten van persoonlijke ontwikkeling heb geïnternaliseerd en je kunt zeggen dat je een ontspannen en flexibele, een open-minded persoon bent, is er niets waarom jij je dromen niet waar kunt maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mar van Heezik
Uitgever
Mar van Heezik Meijer
ISBN
9789082261615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Deel één van het boek, "veranderen is voor anderen" is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.
Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.
Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je systeem, je weet intussen wat jij wilt veranderen en wat er zoal moet veranderen.
De excuses die worden verzonnen om ergens onderuit te komen zijn je duidelijk, zo ook het besef dat jij niet jouw eigen verantwoordelijkheid hoefde of wilde dragen, heb je nu helder voor ogen.
Hiermee ben je aan de slag gegaan en het eerste resultaat is al te merken.
Want, je bent het waard!

Mijn Lichaam is mijn huis,
Alleen daar vind ik de rust die ik nodig heb.
Gesprekken met andere mensen helpen je om nieuwe perspectieven, onderwijs in de breedste zin te zien en het is zeker de moeite waard eens open en zorgvuldig rond te kijken.
Deze drie simpele lessen zijn de sleutel tot succes. Als u deze drie fundamenten van persoonlijke ontwikkeling heb geïnternaliseerd en je kunt zeggen dat je een ontspannen en flexibele, een open-minded persoon bent, is er niets waarom jij je dromen niet waar kunt maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mar van Heezik
Uitgever
Mar van Heezik Meijer
ISBN
9789082261615
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99