Baby'tje in mama's buik

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Bette Westera

Hardback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Baby'tje in mama's buik' is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje (of neefje, of nichtje, enz., enz.) bij krijgen. De prachtige illustraties zijn van drievoudig Gouden Penseel-winnaar Jan Jutte.Er groeit een baby'tje in mama's buikIn mama's buik groeit een baby. Jip hoopt dat het een jongetje is. 'Groeit er ook een piemel aan?' vraagt ze. 'Dat weten we niet,' zegt mama. 'De baby is nog te klein om dat te kunnen zien.' Waar komt dat baby'tje vandaan?Maar hoe is dat baby'tje in mama's buik terechtgekomen? Wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? Hoe kan het dat Thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is? Wat gebeurt er met al die eitjes en zaadjes die geen baby worden? Hoe weet een baby dat hij pas na negen maanden groeien geboren mag worden en niet veel te vroeg, zoals het broertje van Bram? En hoe gaat dat eigenlijk precies, geboren worden?Bette Westera en Jan JutteBette Westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige Jip. Door haar plezierige vertelstem en door de elegante en verfrissende illustraties van Jan Jutte is er met dit voorleesboek een blijvertje geboren!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761851
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

'Baby'tje in mama's buik' is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje (of neefje, of nichtje, enz., enz.) bij krijgen. De prachtige illustraties zijn van drievoudig Gouden Penseel-winnaar Jan Jutte.

Er groeit een baby'tje in mama's buik
In mama's buik groeit een baby. Jip hoopt dat het een jongetje is. 'Groeit er ook een piemel aan?' vraagt ze. 'Dat weten we niet,' zegt mama. 'De baby is nog te klein om dat te kunnen zien.'

Waar komt dat baby'tje vandaan?
Maar hoe is dat baby'tje in mama's buik terechtgekomen? Wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? Hoe kan het dat Thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is? Wat gebeurt er met al die eitjes en zaadjes die geen baby worden? Hoe weet een baby dat hij pas na negen maanden groeien geboren mag worden en niet veel te vroeg, zoals het broertje van Bram? En hoe gaat dat eigenlijk precies, geboren worden?

Bette Westera en Jan Jutte
Bette Westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige Jip. Door haar plezierige vertelstem en door de elegante en verfrissende illustraties van Jan Jutte is er met dit voorleesboek een blijvertje geboren!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bette Westera
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761851
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99