Autobiografie van een lingam

lul, pik, plasser, piemel, snikkel en/of penis

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Michael Polling

Hardback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor.Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over het mannelijk geslachtsdeel ('lingam', 'lul', 'pik', enz.), verhaald vanuit zijn eigen(zinnig) perspectief.Deze autobiografie toont mannen én vrouwen dat seksualiteit heel anders (meer?/spiritueler?) kan zijn dan velen haar in hun alledaagse liefdesleven ervaren.Seks is iets heel moois en biedt de diepst mogelijke verbinding met een ander. Desalniettemin leren we er niets over op school, maar pas in de praktijk. En daar treffen we zelden een partner die ons daadwerkelijk verder kan brengen. Dit boek wil dat gemis ietwat goedmaken.Michael Polling verdiept zich sinds de eeuwwisseling in tantra en tao. Onder de vleugels van zijn centrum voor tantrische bewustwording en heling 'Groeien in Verbinding' begeleidt hij de laatste jaren vooral stellen en singles op het Canarische eiland La Palma. Daar helpt hij ze bij het opnieuw en/of meer in liefde komen. En bij het loslaten van overbodige ballast, waardoor ze weer iets meer hun echte mooie zelf kunnen zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Polling
Uitgever
Groeien in Verbinding
ISBN
9789082677003
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, liefde, tantra en seksualiteit - ook en juist als maatschappelijk en spiritueel verbindende factor.

Het is een apart boek. Fictie noch factie. Iets daar tussenin. En een uniek boek. Het eerste over het mannelijk geslachtsdeel ('lingam', 'lul', 'pik', enz.), verhaald vanuit zijn eigen(zinnig) perspectief.

Deze autobiografie toont mannen én vrouwen dat seksualiteit heel anders (meer?/spiritueler?) kan zijn dan velen haar in hun alledaagse liefdesleven ervaren.

Seks is iets heel moois en biedt de diepst mogelijke verbinding met een ander. Desalniettemin leren we er niets over op school, maar pas in de praktijk. En daar treffen we zelden een partner die ons daadwerkelijk verder kan brengen. Dit boek wil dat gemis ietwat goedmaken.


Michael Polling verdiept zich sinds de eeuwwisseling in tantra en tao. Onder de vleugels van zijn centrum voor tantrische bewustwording en heling 'Groeien in Verbinding' begeleidt hij de laatste jaren vooral stellen en singles op het Canarische eiland La Palma. Daar helpt hij ze bij het opnieuw en/of meer in liefde komen. En bij het loslaten van overbodige ballast, waardoor ze weer iets meer hun echte mooie zelf kunnen zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Polling
Uitgever
Groeien in Verbinding
ISBN
9789082677003
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99