Autisme wel niet wel niet wel

dit is mijn verhaal

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Wendy Dé

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Biografie:Wendy Dé (1974) kreeg de smaak van het schrijven te pakken toen bleek dat dit voor haar een therapeutische werking had. Op het moment dat ze besefte dat er meer mensen zijn met eenzelfde problematiek, begon ze haar schrijfsels samen te bundelen tot een boek. Pas sinds december 2015 weet Wendy dat ze een vorm van autisme heeft. De jaren die hieraan vooraf gingen stonden in het teken van de vraag: "Wat is er met mij aan de hand?" Met de diagnose autisme op zak verwacht ze innerlijke rust te vinden. Hierover meer in haar volgende boek.Covertekst:Zo op het oog is Wendy een normaal functionerende vrouw. Haar huis, tuin en financiën heeft ze op orde en ze heeft fijne vrienden. Zij maakt redelijk makkelijk contact, kijkt de ander in de ogen, heeft humor en is 'over'gevoelig en empathisch. Niet direct kenmerken die bij autisme horen. Haar grote aanpassingsvermogen en de wil om zo 'normaal' mogelijk over te komen, hebben ervoor gezorgd dat haar autisme in therapieland niet werd opgemerkt. Op haar eenenveertigste hoort Wendy dat ze een stoornis in het autistisch spectrum heeft. Eindelijk snapt ze waarom ze altijd zo moe is en het dagelijkse leven als hard werken ervaart. In dit boek beschrijft ze haar intensieve zoektocht naar deze passende diagnose.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wendy Dé
Uitgever
Wendy Dé
ISBN
9789082628005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

Biografie:
Wendy Dé (1974) kreeg de smaak van het schrijven te pakken toen bleek dat dit voor haar een therapeutische werking had. Op het moment dat ze besefte dat er meer mensen zijn met eenzelfde problematiek, begon ze haar schrijfsels samen te bundelen tot een boek. Pas sinds december 2015 weet Wendy dat ze een vorm van autisme heeft. De jaren die hieraan vooraf gingen stonden in het teken van de vraag: "Wat is er met mij aan de hand?" Met de diagnose autisme op zak verwacht ze innerlijke rust te vinden. Hierover meer in haar volgende boek.


Covertekst:
Zo op het oog is Wendy een normaal functionerende vrouw. Haar huis, tuin en financiën heeft ze op orde en ze heeft fijne vrienden. Zij maakt redelijk makkelijk contact, kijkt de ander in de ogen, heeft humor en is 'over'gevoelig en empathisch. Niet direct kenmerken die bij autisme horen. Haar grote aanpassingsvermogen en de wil om zo 'normaal' mogelijk over te komen, hebben ervoor gezorgd dat haar autisme in therapieland niet werd opgemerkt. Op haar eenenveertigste hoort Wendy dat ze een stoornis in het autistisch spectrum heeft. Eindelijk snapt ze waarom ze altijd zo moe is en het dagelijkse leven als hard werken ervaart. In dit boek beschrijft ze haar intensieve zoektocht naar deze passende diagnose.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wendy Dé
Uitgever
Wendy Dé
ISBN
9789082628005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99