Autisme in de klas

tips voor leerkracht en leerling

Prijs € 25,75

Niet beschikbaar

Sarah Awouters, Indra Beunckens

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is autisme?Hoe kan autisme zich uiten in de klas?Hoe kan ik als leraar hiermee omgaan zonder de andere leerlingen uit het oog te verliezen?Welke materialen kunnen mij hierbij helpen?Veel leerkrachten zitten met vragen rond wat het betekent om leerlingen met autisme in de klas te hebben. Ze vragen zich af hoe ze hiermee kunnen omgaan zonder de andere leerlingen te benadelen. Ze zijn vaak op zichzelf aangewezen en moeten zich een weg banen in de veelheid van informatie die over autisme beschikbaar is.Autisme in de klas biedt een duidelijk overzicht van hoe autisme zich kan uiten in de klas en hoe leerkrachten hierop kunnen inspelen. De auteurs geven tips die zowel de leerling met autisme als de andere leerlingen ten goede komen. Met zijn talrijke voorbeelden en materialen betekent dit boek een heuse inspiratiebron voor de leerkracht om mits kleine aanpassingen een wereld van verschil te maken in de klas. Sarah Awouters heeft een masterdiploma in de Germaanse Talen en een diploma in de Specifieke Lerarenopleiding. Ze behaalde het postgraduaat Autisme en is nu coördinator van het postgraduaat Auti-coach bij PXL-Education. Ze is leerkracht Engels in het secundair onderwijs en lector Engels bij PXL-Education. Zij is vooral een auti-mama.Indra Beunckens heeft een masterdiploma in de Sociologie en een diploma in de Specifieke Lerarenopleiding. Ze behaalde het postgraduaat Autisme en is stagecoördinator van en praktijkbegeleider in de specifieke lerarenopleiding bij CVO STEP. Bovenal is ze een auti-mama.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Awouters, Indra Beunckens
Uitgever
Acco
ISBN
9789463442091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat is autisme?
Hoe kan autisme zich uiten in de klas?
Hoe kan ik als leraar hiermee omgaan zonder de andere leerlingen uit het oog te verliezen?
Welke materialen kunnen mij hierbij helpen?

Veel leerkrachten zitten met vragen rond wat het betekent om leerlingen met autisme in de klas te hebben. Ze vragen zich af hoe ze hiermee kunnen omgaan zonder de andere leerlingen te benadelen. Ze zijn vaak op zichzelf aangewezen en moeten zich een weg banen in de veelheid van informatie die over autisme beschikbaar is.
Autisme in de klas biedt een duidelijk overzicht van hoe autisme zich kan uiten in de klas en hoe leerkrachten hierop kunnen inspelen. De auteurs geven tips die zowel de leerling met autisme als de andere leerlingen ten goede komen. Met zijn talrijke voorbeelden en materialen betekent dit boek een heuse inspiratiebron voor de leerkracht om mits kleine aanpassingen een wereld van verschil te maken in de klas.

Sarah Awouters heeft een masterdiploma in de Germaanse Talen en een diploma in de Specifieke Lerarenopleiding. Ze behaalde het postgraduaat Autisme en is nu coördinator van het postgraduaat Auti-coach bij PXL-Education. Ze is leerkracht Engels in het secundair onderwijs en lector Engels bij PXL-Education. Zij is vooral een auti-mama.
Indra Beunckens heeft een masterdiploma in de Sociologie en een diploma in de Specifieke Lerarenopleiding. Ze behaalde het postgraduaat Autisme en is stagecoördinator van en praktijkbegeleider in de specifieke lerarenopleiding bij CVO STEP. Bovenal is ze een auti-mama.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Awouters, Indra Beunckens
Uitgever
Acco
ISBN
9789463442091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99