Australië Oostkust highlights 2016

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ellen Abercrombie

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Australië is voor velen een droombestemming. Het heeft een grote aantrekkingskracht, niet alleen vanwege de ruimte en de rust, maar ook vanwege de prachtige natuur. Tevens leven hier dieren die nergens anders in de wereld in het wild voorkomen.De meeste vakantiegangers die voor de eerste keer naar het kleinste continent ter wereld willen, besluiten naar de oostkust te gaan en dat is niet zo vreemd. Wil je met eigen ogen wel eens een kijkje onder water nemen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef, door het oudste tropische regenwoud ter wereld wandelen, je voetstappen achterlaten op een paradijselijk eiland of de wereldstad Sydney verkennen? Ben je iemand die liever zelf zijn vakantie samenstelt, dan vind je in dit pocketboek veel handige informatie. Het toerisme aan de oostkust viert hoogtij als het om aanbod van excursies gaat. In dit boek staan er veel beschreven met "links" naar websites zodat je thuis alvast een kijkje kunt nemen om de keuze, als je er eenmaal bent, wat makkelijker te maken. Ook staan in dit boek veel geld besparende tips zoals een aantal "self drive" excursies, een website waarmee je met hoge korting excursies kunt boeken, de goedkoopste excursie naar het Great Barrier Reef vanuit Cairns, hoe je gratis een visum kunt aanvragen, een app voor kampeerders en de plaats waar je de goedkoopste surflessen kunt volgen. Daarnaast ook informatie over interne vlieg-maatschappijen, achtergrondinformatie, leuke wetenswaardigheden en foto's om alvast te genieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Abercrombie
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475695
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving

Australië is voor velen een droombestemming. Het heeft een grote aantrekkingskracht, niet alleen vanwege de ruimte en de rust, maar ook vanwege de prachtige natuur. Tevens leven hier dieren die nergens anders in de wereld in het wild voorkomen.

De meeste vakantiegangers die voor de eerste keer naar het kleinste continent ter wereld willen, besluiten naar de oostkust te gaan en dat is niet zo vreemd.
Wil je met eigen ogen wel eens een kijkje onder water nemen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef, door het oudste tropische regenwoud ter wereld wandelen, je voetstappen achterlaten op een paradijselijk eiland of de wereldstad Sydney verkennen? Ben je iemand die liever zelf zijn vakantie samenstelt, dan vind je in dit pocketboek veel handige informatie.

Het toerisme aan de oostkust viert hoogtij als het om aanbod van excursies gaat. In dit boek staan er veel beschreven met "links" naar websites zodat je thuis alvast een kijkje kunt nemen om de keuze, als je er eenmaal bent, wat makkelijker te maken. Ook staan in dit boek veel geld besparende tips zoals een aantal "self drive" excursies, een website waarmee je met hoge korting excursies kunt boeken, de goedkoopste excursie naar het Great Barrier Reef vanuit Cairns, hoe je gratis een visum kunt aanvragen, een app voor kampeerders en de plaats waar je de goedkoopste surflessen kunt volgen. Daarnaast ook informatie over interne vlieg-maatschappijen, achtergrondinformatie, leuke wetenswaardigheden en foto's om alvast te genieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Abercrombie
Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492475695
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99