Australië

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

M. Blisse, U. Lehnmann

Paperback | Juli 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Lannoo's blauwe reisgids Australië stelt het vijfde continent voor in zijn fascinerende veelzijdigheid - van de eenzame outback tot de levendige grootsteden. Hij bevat alle belangrijke praktische informatie en stelt reisroutes voor om de hoogtepunten van Australië te bezoeken. Het hoofdstuk ‘Logies' biedt tips naar ieders smaak en budget. Het rode continent wordt uitgebreid voorgesteld aan de hand van elf regio's, van New South Wales over Canberra, Queensland, het Northern Territory, West-Australië, Zuid-Australië, Victoria tot Tasmanië. Bij elke regio vind je een overzichtelijke kaart waarop de besproken plaatsen met een cijfer zijn aangeduid. Australië is te groot om het tijdens één rondreis grondig te leren kennen. Daarom stellen de auteurs drie verschillende reisroutes voor die je ook wanneer je genoeg tijd hebt, met elkaar kunt combineren. Elke etappe is uitvoerig gedocumenteerd met een wegbeschrijving, tips voor onderweg, interessante ommetjes en een kaart. Onmisbaar voor het plannen van elke reis zijn de praktische informatie en de tips: van Australië in cijfers over aankomst, eten en drinken, feestdagen en feesten, klimaat en kledij, logies, reisperiode tot verkeer en winkelen en de handige taalgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Blisse, U. Lehnmann
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020969207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

Lannoo's blauwe reisgids Australië stelt het vijfde continent voor in zijn fascinerende veelzijdigheid - van de eenzame outback tot de levendige grootsteden. Hij bevat alle belangrijke praktische informatie en stelt reisroutes voor om de hoogtepunten van Australië te bezoeken. Het hoofdstuk ‘Logies' biedt tips naar ieders smaak en budget.
Het rode continent wordt uitgebreid voorgesteld aan de hand van elf regio's, van New South Wales over Canberra, Queensland, het Northern Territory, West-Australië, Zuid-Australië, Victoria tot Tasmanië. Bij elke regio vind je een overzichtelijke kaart waarop de besproken plaatsen met een cijfer zijn aangeduid. Australië is te groot om het tijdens één rondreis grondig te leren kennen. Daarom stellen de auteurs drie verschillende reisroutes voor die je ook wanneer je genoeg tijd hebt, met elkaar kunt combineren. Elke etappe is uitvoerig gedocumenteerd met een wegbeschrijving, tips voor onderweg, interessante ommetjes en een kaart.
Onmisbaar voor het plannen van elke reis zijn de praktische informatie en de tips: van Australië in cijfers over aankomst, eten en drinken, feestdagen en feesten, klimaat en kledij, logies, reisperiode tot verkeer en winkelen en de handige taalgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Blisse, U. Lehnmann
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020969207
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99