Assisteren bij behandelingen

Prijs € 66,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

D.M. Voet

Hardback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek biedt ondersteuning aan tandartsassistenten in opleiding en aan reeds werkzame assistenten die kennis willen nemen van het behandelconcept four-handed dentistry. Werken volgens de richtlijnen van dit concept vormt de basis voor een efficiënte en plezierige werksituatie die een rustgevende en professionele uitstraling heeft op de patiënt. Dit komt het welzijn van zowel patiënten als teamleden ten goede en zal de kwaliteit van de geboden tandheelkundige zorg verhogen.Assisteren bij behandelingen besteedt verder aandacht aan het verkeken van tandheelkundige materialen en bevat een groot aantal protocollen voor de tandartsassistent. Daarin worden de meest voorkomen de behandelingen in de tandartspraktijk stap voor stap uitgewerkt aan de hand van full colour afbeeldingen. De bijgeleverde cd-rom bevat videofragmenten van de 10 meest voorkomende behandelingen van assisteren aan de stoel. Deze uitgave vormt één geheel net het boek Assisteren in beeld. Beide boeken omvatten gezamenlijk in word en beeld de belangrijkste kerntaak van tandartsassistenten: het assisteren bij tandheelkundige behandelingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.M. Voet
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349494
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Beschrijving

Dit boek biedt ondersteuning aan tandartsassistenten in opleiding en aan reeds werkzame assistenten die kennis willen nemen van het behandelconcept four-handed dentistry. Werken volgens de richtlijnen van dit concept vormt de basis voor een efficiënte en plezierige werksituatie die een rustgevende en professionele uitstraling heeft op de patiënt. Dit komt het welzijn van zowel patiënten als teamleden ten goede en zal de kwaliteit van de geboden tandheelkundige zorg verhogen.

Assisteren bij behandelingen besteedt verder aandacht aan het verkeken van tandheelkundige materialen en bevat een groot aantal protocollen voor de tandartsassistent. Daarin worden de meest voorkomen de behandelingen in de tandartspraktijk stap voor stap uitgewerkt aan de hand van full colour afbeeldingen. De bijgeleverde cd-rom bevat videofragmenten van de 10 meest voorkomende behandelingen van assisteren aan de stoel.

Deze uitgave vormt één geheel net het boek Assisteren in beeld. Beide boeken omvatten gezamenlijk in word en beeld de belangrijkste kerntaak van tandartsassistenten: het assisteren bij tandheelkundige behandelingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.M. Voet
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349494
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
185

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99