Asi es tekstboek 1

Prijs € 44,95

Uitverkocht

Marja van der Linden, K. van Esch, A. Escofet

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Así es is een communicatieve leergang Spaans. De leergang kan voor diverse typen cursisten gebruikt worden vanaf de bovenbouw van het voortgezet onderwijs tot en met het volwassenen onderwijs. Así es is sterk gericht op spreekvaardigheid. Naast het trainen van taalvaardigheden biedt de leergang veel informatie over Spanje en in mindere mate Spaans Amerika.Deze editie is de volledig herziene uitgave van Así es. Aan de hand van een uitgebreid marktonderzoek bij docenten Spaans is er een inventarisatie gemaakt van de wensen ten aanzien van hun leergang Spaans. De uitkomsten van het onderzoek zijn vervolgens gebruikt bij het herschrijven van Así es.Así es in het kort:- bevat nieuwe actuele lees- en luisterteksten- de lessen zijn korter en er zijn nu 30 lessen verdeeld over 6 modules- bevat audio-cd’s achter in het oefenboek- heeft een nieuwe vormgeving- leidt cursisten op tot niveau A1 van het Europees Referentiekader- heeft portfolio- en herhalingsopdrachten- bij elke module zijn er checklists om te checken of de leerdoelen behaald zijnAsí es is, net als zijn veelgebruikte voorganger Eso sí, een doordachte leergang geschreven door auteurs die hun sporen hebben verdiend binnen onderwijs Spaans en daardoor goed op de hoogte zijn van wat belangrijk is voor de cursist. De behoeften van de cursist zijn dan ook als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van deze leergang.Ga voor de docentenhandleiding, aanvullend gratis lesmateriaal en verdere informatie naar de website: www.wolters-noordhoff.nl/asiesMarc van der LindenKees van EschAnna Escofet

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja van der Linden, K. van Esch, A. Escofet
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001401641
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Así es is een communicatieve leergang Spaans. De leergang kan voor diverse typen cursisten gebruikt worden vanaf de bovenbouw van het voortgezet onderwijs tot en met het volwassenen onderwijs. Así es is sterk gericht op spreekvaardigheid. Naast het trainen van taalvaardigheden biedt de leergang veel informatie over Spanje en in mindere mate Spaans Amerika.
Deze editie is de volledig herziene uitgave van Así es. Aan de hand van een uitgebreid marktonderzoek bij docenten Spaans is er een inventarisatie gemaakt van de wensen ten aanzien van hun leergang Spaans. De uitkomsten van het onderzoek zijn vervolgens gebruikt bij het herschrijven van Así es.
Así es in het kort:
- bevat nieuwe actuele lees- en luisterteksten
- de lessen zijn korter en er zijn nu 30 lessen verdeeld over 6 modules
- bevat audio-cd’s achter in het oefenboek
- heeft een nieuwe vormgeving
- leidt cursisten op tot niveau A1 van het Europees Referentiekader
- heeft portfolio- en herhalingsopdrachten
- bij elke module zijn er checklists om te checken of de leerdoelen behaald zijn
Así es is, net als zijn veelgebruikte voorganger Eso sí, een doordachte leergang geschreven door auteurs die hun sporen hebben verdiend binnen onderwijs Spaans en daardoor goed op de hoogte zijn van wat belangrijk is voor de cursist. De behoeften van de cursist zijn dan ook als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van deze leergang.
Ga voor de docentenhandleiding, aanvullend gratis lesmateriaal en verdere informatie naar de website: www.wolters-noordhoff.nl/asies
Marc van der Linden
Kees van Esch
Anna Escofet

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja van der Linden, K. van Esch, A. Escofet
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001401641
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99