Art therapie dromenland

fantasiekleurboek voor volwassenen art therapie

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Kim Sun-Hyun

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dromenland is onderdeel van een serie kleurboeken van kunsttherapeut Kim Sun-Hyun en illus- trator Geum Jin Song. Hun kleurboeken zijn anders dan andere kleurboeken omdat ze bedoeld zijn om ingezet te worden bij therapie en als hulpmiddel voor mensen met liefdesverdriet. Een ander uniek aspect aan dit kleurboek is de kracht van de 'lege ruimtes' die de auteur opzettelijk gebruikt om de lezers meer rust en comfort te bieden tijdens het kleuren.Ontdek de prachtige en mysterieuze wereld met delicate illustraties in dit helende kleurboek Dromenland.Kim Sun-Hyun werkt als hoofd van de masteropleiding voor klinische kunsttherapie van de CHA Universiteit en is hoogleraar kunsttherapie. In 2014 werd ze gekozen tot president van het Wereld- congres van de Kunsttherapie Associatie (WCAT) als erkenning van haar activiteiten en onderzoek op het gebied van kunsttherapie.Geum Jin Song wilde al sinds haar jeugd schilder worden. Ze studeerde dan ook illustratie en vormgeving aan de Koreaanse Nationale Universiteit. Ze laat zich als illustrator inspireren door de natuur en tekent vogels, bomen en bloemen; daarnaast heeft ze een grote liefde voor de stijl van de art nouveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Sun-Hyun
Uitgever
Kleurboeken
ISBN
9789045320083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dromenland is onderdeel van een serie kleurboeken van kunsttherapeut Kim Sun-Hyun en illus- trator Geum Jin Song. Hun kleurboeken zijn anders dan andere kleurboeken omdat ze bedoeld zijn om ingezet te worden bij therapie en als hulpmiddel voor mensen met liefdesverdriet. Een ander uniek aspect aan dit kleurboek is de kracht van de 'lege ruimtes' die de auteur opzettelijk gebruikt om de lezers meer rust en comfort te bieden tijdens het kleuren.
Ontdek de prachtige en mysterieuze wereld met delicate illustraties in dit helende kleurboek Dromenland.
Kim Sun-Hyun werkt als hoofd van de masteropleiding voor klinische kunsttherapie van de CHA Universiteit en is hoogleraar kunsttherapie. In 2014 werd ze gekozen tot president van het Wereld- congres van de Kunsttherapie Associatie (WCAT) als erkenning van haar activiteiten en onderzoek op het gebied van kunsttherapie.
Geum Jin Song wilde al sinds haar jeugd schilder worden. Ze studeerde dan ook illustratie en vormgeving aan de Koreaanse Nationale Universiteit. Ze laat zich als illustrator inspireren door de natuur en tekent vogels, bomen en bloemen; daarnaast heeft ze een grote liefde voor de stijl van de art nouveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Sun-Hyun
Uitgever
Kleurboeken
ISBN
9789045320083
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99