Arie Haan

Terug naar Finsterwolde

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Jules van der Wardt

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arie HaanTerug naar Finsterwolde Arie Haan, voetballer bij Ajax, die na een handgemeen met trainer Kraay sr., naar Brussel vertrekt.. Daar leert hij het 'bruisende leven' kennen. Hij speelt bij RSC Anderlecht en wint er twee keer de EC II. Haan is een 'onafhankelijke' en Hij laat zich niemand de les lezen.. Bij Standaard Luik raakt hij verstrikt in het bekende omkopingschandaal met Waterschei, maar weet repercussies te ontlopen. Na zijn actieve voetbal loopbaan wordt hij trainer bij onder meer FC Antwerp, Anderlecht, Standaard, VFB Stuttgart, PAOK Saloniki, Feyenoord, Austria Wien, Perspolis in Teheran en voetbalbonden van Albanië, China en Kameroen. In Rotterdam is hij na twee jaar de vele intriges zat en stapt op, na geruchten dat hij zou verdienen aan transfers met Zuid-Amerikaanse spelers... In 2016 stopt hij als coach vanwege hartritmestoornissen, overleeft twee zware autocrashes, maar blijft lachen. Een intrigerende biografie over voetballen, coachen en het avontuur.Auteur Jules van der Wardt is vanaf 1982 sportjournalist, eerst bij KRO Goal en daarna bij NOS Studio Sport. Sinds 2009 werkt Jules als zelfstandige voor o.a. De Perstribune en Radio 1 Omroep Max. Tevens schreef hij voor Sportweek en was hoofdredacteur van magazine Life After Football. Jules heeft inmiddels 5 sportboeken op zijn naam staan, waaronder Jimmy Floyd Hasselbaink en Uli! Uli!, de biografie over Ulrich van Gobbel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jules van der Wardt
Uitgever
edicola sport
ISBN
9789492500205
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Arie Haan
Terug naar Finsterwolde
Arie Haan, voetballer bij Ajax, die na een handgemeen met trainer Kraay sr., naar Brussel vertrekt.. Daar leert hij het 'bruisende leven' kennen. Hij speelt bij RSC Anderlecht en wint er twee keer de EC II. Haan is een 'onafhankelijke' en Hij laat zich niemand de les lezen.. Bij Standaard Luik raakt hij verstrikt in het bekende omkopingschandaal met Waterschei, maar weet repercussies te ontlopen. Na zijn actieve voetbal loopbaan wordt hij trainer bij onder meer FC Antwerp, Anderlecht, Standaard, VFB Stuttgart, PAOK Saloniki, Feyenoord, Austria Wien, Perspolis in Teheran en voetbalbonden van Albanië, China en Kameroen. In Rotterdam is hij na twee jaar de vele intriges zat en stapt op, na geruchten dat hij zou verdienen aan transfers met Zuid-Amerikaanse spelers... In 2016 stopt hij als coach vanwege hartritmestoornissen, overleeft twee zware autocrashes, maar blijft lachen. Een intrigerende biografie over voetballen, coachen en het avontuur.

Auteur Jules van der Wardt is vanaf 1982 sportjournalist, eerst bij KRO Goal en daarna bij NOS Studio Sport. Sinds 2009 werkt Jules als zelfstandige voor o.a. De Perstribune en Radio 1 Omroep Max. Tevens schreef hij voor Sportweek en was hoofdredacteur van magazine Life After Football. Jules heeft inmiddels 5 sportboeken op zijn naam staan, waaronder Jimmy Floyd Hasselbaink en Uli! Uli!, de biografie over Ulrich van Gobbel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jules van der Wardt
Uitgever
edicola sport
ISBN
9789492500205
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99