Arendsjong

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Leen Lefebre

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan het begin der nieuwe tijden, na de grote ramp, wordt de jongen Wolf door zijn hongerige volk uitverkoren. Met zijn vliegtuig Zwerver trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar voedsel. Al gauw merkt Wolf dat zijn volk niet het enige is dat hard om hulp schreeuwt op de lelijk verminkte aarde. Er is een nieuwe maar keiharde wereld ontstaan, waar de overlevende mensheid constant in gevecht is met de nietsontziende Moeder Natuur en de vaak meedogenloze medemens.In de wereld van Wolf bestaat slechts één manier om de donkere tijden door te komen, maar hiervoor zal de gevoelige dromer menige strijd moeten leveren.Uiteindelijk heeft dit nieuwetijdskind de sleutel tot succes in eigen handen, maar lukt het hem ook die te hanteren?Over de auteur:Leen Lefebre (1982) groeide op in Deerlijk in West-Vlaanderen, waar ze werkzaam is op de dienst Lokaal Erfgoed. Ze wierp zich al vroeg op elk boek dat voorhanden was. Later wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte Leen zich als een ware ontdekkingsreiziger. Zij is dus dromer én doener. Zo is ook 'Arendsjong' ontstaan: een boek voor alle avonturiers - jong en oud.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leen Lefebre
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767884
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Aan het begin der nieuwe tijden, na de grote ramp, wordt de jongen Wolf door zijn hongerige volk uitverkoren. Met zijn vliegtuig Zwerver trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar voedsel.

Al gauw merkt Wolf dat zijn volk niet het enige is dat hard om hulp schreeuwt op de lelijk verminkte aarde. Er is een nieuwe maar keiharde wereld ontstaan, waar de overlevende mensheid constant in gevecht is met de nietsontziende Moeder Natuur en de vaak meedogenloze medemens.

In de wereld van Wolf bestaat slechts één manier om de donkere tijden door te komen, maar hiervoor zal de gevoelige dromer menige strijd moeten leveren.

Uiteindelijk heeft dit nieuwetijdskind de sleutel tot succes in eigen handen, maar lukt het hem ook die te hanteren?

Over de auteur:

Leen Lefebre (1982) groeide op in Deerlijk in West-Vlaanderen, waar ze werkzaam is op de dienst Lokaal Erfgoed. Ze wierp zich al vroeg op elk boek dat voorhanden was. Later wentelde en nestelde ze zich in het wereldwijde web. Literair, muzikaal en sportief ontpopte Leen zich als een ware ontdekkingsreiziger. Zij is dus dromer én doener. Zo is ook 'Arendsjong' ontstaan: een boek voor alle avonturiers - jong en oud.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leen Lefebre
Uitgever
Zilverbron
ISBN
9789490767884
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99