Architectuurfotografie

Prijs € 39,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Jan Paul Mioulet

Paperback | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s. Architectuurfotografie is veel meer dan het vastleggen van een gebouw. In dit boek leert architectuurfotograaf Jan Paul Mioulet je om het karakter van het gebouw te verrijken, in ideale omstandigheden te fotograferen met de best mogelijke beeldkwaliteit. Beheersing van het licht, de locatie, het standpunt, het perspectief en de compositie zijn daarbij cruciale vaardigheden. Hij laat je zien dat het belangrijk is om verstand te hebben van de geschiedenis en de ontwikkelingen in de architectuur en dat het handig is om iets te weten van de keuzes die architecten maken. In deze complete gids voor de beste architectuurfotografie word je meegenomen langs onderwerpen, gebouwen, landschappen en interieurs. Je krijgt de technische bagage om de juiste apparatuur in te zetten en die op ideale wijze te bedienen. Meesters op het gebied van de architectuurfotografie tonen je hun mooiste beelden in uiteenlopende stijlen, leggen uit hoe ze zijn gemaakt en vertellen je hun beste tips, trucs en methodes. Aan de hand daarvan doe je inspiratie op om je eigen ideeën en invalshoeken te ontwikkelen. Trefwoorden: architectuur fotografie jan paul mioulet handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Paul Mioulet
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463562171
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Architectuurfotografie is veel meer dan het vastleggen van een gebouw. In dit boek leert architectuurfotograaf Jan Paul Mioulet je om het karakter van het gebouw te verrijken, in ideale omstandigheden te fotograferen met de best mogelijke beeldkwaliteit. Beheersing van het licht, de locatie, het standpunt, het perspectief en de compositie zijn daarbij cruciale vaardigheden. Hij laat je zien dat het belangrijk is om verstand te hebben van de geschiedenis en de ontwikkelingen in de architectuur en dat het handig is om iets te weten van de keuzes die architecten maken.

In deze complete gids voor de beste architectuurfotografie word je meegenomen langs onderwerpen, gebouwen, landschappen en interieurs. Je krijgt de technische bagage om de juiste apparatuur in te zetten en die op ideale wijze te bedienen.

Meesters op het gebied van de architectuurfotografie tonen je hun mooiste beelden in uiteenlopende stijlen, leggen uit hoe ze zijn gemaakt en vertellen je hun beste tips, trucs en methodes. Aan de hand daarvan doe je inspiratie op om je eigen ideeën en invalshoeken te ontwikkelen.

Trefwoorden: architectuur fotografie jan paul mioulet handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Paul Mioulet
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463562171
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99