Architectuur in Nederland / Architecture in the Netherlands

jaarboek 2016/2017 -Yearbook 2016/2017

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Kirsten Hannema, Robert-Jan de Kort, Lara Schrijver

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Architectuur in Nederland is al 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Het Jaarboek vormt het internationale visitekaartje voor de Nederlandse bouwkunst. De driekoppige redactie selecteert bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden, met bijzondere aandacht voor het opdrachtgeverschap, architectuurbeleid en projecten waar met beperkte middelen een groot effect is bereikt. Met een speciale bijdrage van Oliver Wainwright (architectuur en designcriticus van The Guardian) over de Nederlandse architectuur als exportproduct.De redactie van het Jaarboek bestaat uit Kirsten Hannema (freelance architectuurcriticus voor o.a. de Volkskrant, ArchitectuurNL en MARK), Robert-Jan de Kort (architect en medeoprichter van architectenbureau De Kort Van Schaik) en Lara Schrijver (hoogleraar architectuur aan de Universiteit van Antwerpen en in 2013/14 DAAD-gastdocent aan het Dessau Institute of Architecture).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kirsten Hannema, Robert-Jan de Kort, Lara Schrijver
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789462083530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen

Beschrijving

Architectuur in Nederland is al 30 jaar een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich voor de Nederlandse architectuur interesseert of er vakmatig bij betrokken is. Het Jaarboek vormt het internationale visitekaartje voor de Nederlandse bouwkunst. De driekoppige redactie selecteert bijzondere projecten die in het voorbije jaar zijn opgeleverd en beschrijft de belangrijkste ontwikkelingen die de Nederlandse architectuur beïnvloeden, met bijzondere aandacht voor het opdrachtgeverschap, architectuurbeleid en projecten waar met beperkte middelen een groot effect is bereikt. Met een speciale bijdrage van Oliver Wainwright (architectuur en designcriticus van The Guardian) over de Nederlandse architectuur als exportproduct.

De redactie van het Jaarboek bestaat uit Kirsten Hannema (freelance architectuurcriticus voor o.a. de Volkskrant, ArchitectuurNL en MARK), Robert-Jan de Kort (architect en medeoprichter van architectenbureau De Kort Van Schaik) en Lara Schrijver (hoogleraar architectuur aan de Universiteit van Antwerpen en in 2013/14 DAAD-gastdocent aan het Dessau Institute of Architecture).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kirsten Hannema, Robert-Jan de Kort, Lara Schrijver
Uitgever
nai010 uitgevers/publishers
ISBN
9789462083530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Meerdere talen

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99