Archist

Prijs € 14,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een posterboek met 30 uitscheurbare illustraties van de hand van kunstenaar en grafisch ontwerper Federico Babina. Archist is een speelse interpretatie van de taal en esthetiek van enkele van de meest populaire kunstenaars ter wereld. Hij probeerde zich bijvoorbeeld voor te stellen hoe een huis ontworpen door Dalí of een museum geconcipieerd door Miró er uit zou zien. De illustraties stellen een ingebeelde, architecturale vormenwereld voor. Federico Babina schept plezier in het voorstellen van architectuur ontworpen en geconstrueerd vanuit de interpretatie van de taal van een kunstenaar. Babina toont dat er unieke relatie bestaat, met heel wat impliciete overeenkomsten, tussen architectuur en kunst. De posters in het boek vatten telkens de essentie van het werk van de artiest in kwestie. Ze zijn niet louter decoratief, maar ook stukjes speelse kunstgeschiedenis. Federico Babina is een Italiaanse architect en vormgever die woont en werkt in Barcelona. Hij probeert de wereld te herontdekken door de ogen van een kind: spontaan, ongehinderd en zonder geconditioneerd te zijn door ervaring. Federico Babina drukt zich uit met behulp van verschillende technieken, stijlen en vormen. Hij houdt van de rijkdom van taal en van haar diversiteit. Tekenen en illustreren helpen hem om zijn gedachten, gevoelens en emoties uit te drukken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Een posterboek met 30 uitscheurbare illustraties van de hand van kunstenaar en grafisch ontwerper Federico Babina.

Archist is een speelse interpretatie van de taal en esthetiek van enkele van de meest populaire kunstenaars ter wereld. Hij probeerde zich bijvoorbeeld voor te stellen hoe een huis ontworpen door Dalí of een museum geconcipieerd door Miró er uit zou zien. De illustraties stellen een ingebeelde, architecturale vormenwereld voor. Federico Babina schept plezier in het voorstellen van architectuur ontworpen en geconstrueerd vanuit de interpretatie van de taal van een kunstenaar.

Babina toont dat er unieke relatie bestaat, met heel wat impliciete overeenkomsten, tussen architectuur en kunst. De posters in het boek vatten telkens de essentie van het werk van de artiest in kwestie. Ze zijn niet louter decoratief, maar ook stukjes speelse kunstgeschiedenis.

Federico Babina is een Italiaanse architect en vormgever die woont en werkt in Barcelona. Hij probeert de wereld te herontdekken door de ogen van een kind: spontaan, ongehinderd en zonder geconditioneerd te zijn door ervaring. Federico Babina drukt zich uit met behulp van verschillende technieken, stijlen en vormen. Hij houdt van de rijkdom van taal en van haar diversiteit. Tekenen en illustreren helpen hem om zijn gedachten, gevoelens en emoties uit te drukken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99