Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht

Prijs € 66,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

W.G.M. Plessen, Mr.P.M.M. Massuger

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht behandelt alle juridische aspecten van werk en werkloosheid. Het boek weet de vaak ingewikkelde materie inzichtelijk te maken.Waarom kiezen voor Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht?*maakt het complexe wettenstelsel rondom werk inzichtelijk; *behandelt alle relevante onderwerpen van arbeidsovereenkomsten- en sociaalzekerheidsrecht;*gaat uit van de meest recente wetgeving.Werk en werkloosheid zijn aan grote veranderingen onderhevig. Dit heeft geleid tot een uitgebreid en ingewikkeld stelsel van rechtsregels. Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht geeft je inzicht in het wettenstelsel en biedt je de juiste theoretische basis om met arbeidsrecht aan de slag te kunnen gaan. Je leert alles over de regels rond arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden en doet uitgebreide kennis op over het ontslagrecht. Het boek bevat ook de benodigde informatie over de keerzijde van werken: alle uitkeringen in het sociale stelsel komen aan bod. Wat is nieuw in de dertiende editie van Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht?Wetten worden op regelmatige basis gewijzigd. Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht wordt daarom elke twee jaar herzien. Deze dertiende editie bevat dan ook alle actuele informatie op het gebied van arbeidsrecht. Wetswijzigingen, zoals de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd, veranderingen in de Wet arbeid en zorg en wijzigingen in de Wet werk en zekerheid zijn opgenomen. Verder is hoofdstuk 10 flink aangepast als gevolg van de rechtspraak van de Hoge Raad over het stakingsrecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W.G.M. Plessen, Mr.P.M.M. Massuger
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001881573
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht behandelt alle juridische aspecten van werk en werkloosheid. Het boek weet de vaak ingewikkelde materie inzichtelijk te maken.

Waarom kiezen voor Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht?

*maakt het complexe wettenstelsel rondom werk inzichtelijk;
*behandelt alle relevante onderwerpen van arbeidsovereenkomsten- en sociaalzekerheidsrecht;
*gaat uit van de meest recente wetgeving.

Werk en werkloosheid zijn aan grote veranderingen onderhevig. Dit heeft geleid tot een uitgebreid en ingewikkeld stelsel van rechtsregels. Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht geeft je inzicht in het wettenstelsel en biedt je de juiste theoretische basis om met arbeidsrecht aan de slag te kunnen gaan. Je leert alles over de regels rond arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden en doet uitgebreide kennis op over het ontslagrecht. Het boek bevat ook de benodigde informatie over de keerzijde van werken: alle uitkeringen in het sociale stelsel komen aan bod.

Wat is nieuw in de dertiende editie van Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht?

Wetten worden op regelmatige basis gewijzigd. Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht wordt daarom elke twee jaar herzien. Deze dertiende editie bevat dan ook alle actuele informatie op het gebied van arbeidsrecht. Wetswijzigingen, zoals de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd, veranderingen in de Wet arbeid en zorg en wijzigingen in de Wet werk en zekerheid zijn opgenomen. Verder is hoofdstuk 10 flink aangepast als gevolg van de rechtspraak van de Hoge Raad over het stakingsrecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W.G.M. Plessen, Mr.P.M.M. Massuger
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001881573
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99