Anticipeer!

de kunst van visionair en inspirerend leiderschap

Prijs € 38,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rob-Jan de Jong

Hardback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het bijvoeglijk naamwoord 'visionair' is van toepassing op het succes van bijna iedere grote leider, of het nu een leider in de zakenwereld, de politiek of de informaticasector betreft. Maar hoewel vrijwel iedereen erkent dat leiders een visie moeten hebben, zijn er maar weinig mensen die weten hoe je een visie moet ontwikkelen en ontplooien.Met dit boek leer je hoe je dat moet doen. Je gaat ontdekken hoe je:*potentieel ontwrichtende ontwikkelingen kunt opmerken*kunt voorkomen dat je grove inschattingsfouten maakt doordat je naderende veranderingen niet herkent en niet beseft hoe deze je bedrijf zullen beïnvloeden*je vermogen om te bepalen hoe opkomende veranderingen in het totaalbeeld passen kunt aanscherpen*je inzichten kunt omzetten in een pakkend verhaal waarmee je mensen inspireert - en hoe je dit verhaal zo krachtig mogelijk kunt communicerenBovenal zul je leren hoe je je visionaire vaardigheden kunt aanwenden om een betere leider te worden, en zo ook hoe je anderen kunt inspireren om je visie te delen, te ondersteunen en verder te ontwikkelen.De grootse leiders van vandaag zullen worden herinnerd als mensen die diepgaande en verrijkende veranderingen hebben teweeggebracht: ontwrichters, niet volgers. Word zo iemand en misschien word je wel het brein achter het volgende IKEA of Apple. De sleutel daartoe zou je zomaar op deze pagina's kunnen vinden.Rob-Jan de Jong is een van de vijf faculteitsleden van het Global Strategic Leadership-programma van Wharton Executive Education en een internationaal gewild consultant. Hij helpt leiders en bedrijven om op de toekomst te anticiperen en succesvolle strategieën te ontwikkelen. Rob-Jan de Jong heeft met Philips, ING, HCL, Total Oil en andere grote organisaties en business-scholen gewerkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob-Jan de Jong
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761698
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Het bijvoeglijk naamwoord 'visionair' is van toepassing op het succes van bijna iedere grote leider, of het nu een leider in de zakenwereld, de politiek of de informaticasector betreft. Maar hoewel vrijwel iedereen erkent dat leiders een visie moeten hebben, zijn er maar weinig mensen die weten hoe je een visie moet ontwikkelen en ontplooien.

Met dit boek leer je hoe je dat moet doen. Je gaat ontdekken hoe je:
*potentieel ontwrichtende ontwikkelingen kunt opmerken
*kunt voorkomen dat je grove inschattingsfouten maakt doordat je naderende veranderingen niet herkent en niet beseft hoe deze je bedrijf zullen beïnvloeden
*je vermogen om te bepalen hoe opkomende veranderingen in het totaalbeeld passen kunt aanscherpen
*je inzichten kunt omzetten in een pakkend verhaal waarmee je mensen inspireert - en hoe je dit verhaal zo krachtig mogelijk kunt communiceren

Bovenal zul je leren hoe je je visionaire vaardigheden kunt aanwenden om een betere leider te worden, en zo ook hoe je anderen kunt inspireren om je visie te delen, te ondersteunen en verder te ontwikkelen.
De grootse leiders van vandaag zullen worden herinnerd als mensen die diepgaande en verrijkende veranderingen hebben teweeggebracht: ontwrichters, niet volgers. Word zo iemand en misschien word je wel het brein achter het volgende IKEA of Apple. De sleutel daartoe zou je zomaar op deze pagina's kunnen vinden.

Rob-Jan de Jong is een van de vijf faculteitsleden van het Global Strategic Leadership-programma van Wharton Executive Education en een internationaal gewild consultant. Hij helpt leiders en bedrijven om op de toekomst te anticiperen en succesvolle strategieën te ontwikkelen. Rob-Jan de Jong heeft met Philips, ING, HCL, Total Oil en andere grote organisaties en business-scholen gewerkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob-Jan de Jong
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761698
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99