Annie

Prijs € 24,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Catrien Westdijk-Niburg

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Annie is een verhaal over liefde, gemis, trouw en verstandshuwelijken. Huwelijken waarin de relatie tussen man en een vrouw wordt neergezet in een tijd waarin emancipatie nog geboren moest worden. De generatie die voortkomt uit het weeskindje Annie, doorloopt het allemaal.Nadat de kleine Annie als vondeling wordt gevonden, groeit ze op in een weeshuis en wordt uiteindelijk te werk gesteld bij de familie van Stassen; een kledingfabrikant. Dat meneer van Stassen later nog een belangrijke rol gaat spelen in haar leven weet Annie op dat moment nog niet.Het geluk zit haar niet mee.Een dramatische gebeurtenis is er de oorzaak van dat ze vervolgens terecht komt bij een familie in Drenthe, waar ze kost en inwoning krijgt voor werkzaamheden die ze daar moet verrichten. Maar in dat huis lopen de onderlinge verhoudingen scheef. En, na weer een heftige ervaring ziet ze zich genoodzaakt het huis te ontvluchten. Ze komt uiteindelijk terecht bij Grada, een alleenstaande vrouw, die in een huisje aan een zandpad woont. Zou Annie hier dan uiteindelijk wél haar geluk kunnen vinden, een bestaan op kunnen bouwen, een eigen gezin kunnen stichten en voor nageslacht kunnen zorgen?Een streekroman in een streek, vol met streken

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catrien Westdijk-Niburg
Uitgever
Boekwriter4all
ISBN
9789082717730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Annie is een verhaal over liefde, gemis, trouw en verstandshuwelijken. Huwelijken waarin de relatie tussen man en een vrouw wordt neergezet in een tijd waarin emancipatie nog geboren moest worden.

De generatie die voortkomt uit het weeskindje Annie, doorloopt het allemaal.

Nadat de kleine Annie als vondeling wordt gevonden, groeit ze op in een weeshuis en wordt uiteindelijk te werk gesteld bij de familie van Stassen; een kledingfabrikant. Dat meneer van Stassen later nog een belangrijke rol gaat spelen in haar leven weet Annie op dat moment nog niet.
Het geluk zit haar niet mee.

Een dramatische gebeurtenis is er de oorzaak van dat ze vervolgens terecht komt bij een familie in Drenthe, waar ze kost en inwoning krijgt voor werkzaamheden die ze daar moet verrichten. Maar in dat huis lopen de onderlinge verhoudingen scheef. En, na weer een heftige ervaring ziet ze zich genoodzaakt het huis te ontvluchten.
Ze komt uiteindelijk terecht bij Grada, een alleenstaande vrouw, die in een huisje aan een zandpad woont.

Zou Annie hier dan uiteindelijk wél haar geluk kunnen vinden, een bestaan op kunnen bouwen, een eigen gezin kunnen stichten en voor nageslacht kunnen zorgen?

Een streekroman in een streek, vol met streken

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catrien Westdijk-Niburg
Uitgever
Boekwriter4all
ISBN
9789082717730
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99