Angstige mensen

Prijs € 109,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Fredrik Backman

September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Angstige mensen is een tragikomisch verhaal over een klungelig gijzeldrama in een appartementencomplex. Een bankrover verschanst zichzelf na een mislukte overval in een flat waar precies op dat moment een bezichtiging plaatsvindt. Als de overvaller het na verloop van tijd opgeeft en iedereen vrijlaat, bestormen agenten het appartement maar treffen het leeg aan. In een reeks verhoren met onder andere de hyperenthousiaste makelaar, twee verbitterde ikea-verslaafden, een suïcidale multimiljonair, een zwangere vrouw en een halfnaakt persoon met een konijnenkop op horen we ieders versie van wat er is gebeurd, waarna zich een klassiek mysterie ontwikkelt rond de vragen: Wie is de dader en waarom lijkt niemand de waarheid te spreken? Naarmate het verhaal vordert blijkt er bij de verschillende individuen én bij de agenten meer te spelen. Met zijn vlijmscherpe humor, fantastische taalvondsten en superieure schrijfstijl heeft Fredrik Backman opnieuw een ijzersterk boek afgeleverd waarin hij de lezer voortdurend op het verkeerde been zet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fredrik Backman
Uitgever
Volt
ISBN
9789021423173
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Angstige mensen is een tragikomisch verhaal over een klungelig gijzeldrama in een appartementencomplex. Een bankrover verschanst zichzelf na een mislukte overval in een flat waar precies op dat moment een bezichtiging plaatsvindt. Als de overvaller het na verloop van tijd opgeeft en iedereen vrijlaat, bestormen agenten het appartement maar treffen het leeg aan. In een reeks verhoren met onder andere de hyperenthousiaste makelaar, twee verbitterde ikea-verslaafden, een suïcidale multimiljonair, een zwangere vrouw en een halfnaakt persoon met een konijnenkop op horen we ieders versie van wat er is gebeurd, waarna zich een klassiek mysterie ontwikkelt rond de vragen: Wie is de dader en waarom lijkt niemand de waarheid te spreken?

Naarmate het verhaal vordert blijkt er bij de verschillende individuen én bij de agenten meer te spelen. Met zijn vlijmscherpe humor, fantastische taalvondsten en superieure schrijfstijl heeft Fredrik Backman opnieuw een ijzersterk boek afgeleverd waarin hij de lezer voortdurend op het verkeerde been zet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fredrik Backman
Uitgever
Volt
ISBN
9789021423173
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99