Andere tijden sport (e-Book)

13 boeiende verhalen uit de Nederlandse sportgeschiedenis

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jurgen Leurdijk, Dirk-Jan Roeleven

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

NOS en VPRO schrijven op televisie al enige jaren sporthistorie met de prachtige serie Andere Tijden Sport. De serie wordt hogelijk gewaardeerd door liefhebbers van sportgeschiedenis en (top)sporters, en zeer goed bekeken. In dit ruim geïllustreerde boek zijn dertien van de mooiste documentaires die de afgelopen vijf jaar te zien waren, omgewerkt tot verhalen. In een afwisseling van researchjournalistiek, sfeerverhaal en ooggetuigenverslag bevat deze uitgave verhalen over Ruud Gullit en de megadeal die zijn vertrek naar AC Milan bezegelde, de treurige levensloop van de beeldschone waterskiester Willy Stähle, het debacle van de Tourstart in Leiden, het WK van 1998 & de brief van Guus Hiddink, de Tourzege van Joop Zoetemelk, het gebroken hart van Ajaxvedette Nico Rijnders, het bezoek van Mohammed Ali aan Rotterdam, de gouden race die atlete Ellen van Langen Olympische roem bezorgde, de Nederlandse wielersuccessen op Alpe d'Huez, de controverse tussen Peter Post en Jan Raas, het schrijnende onrecht jegens Foekje Dillema, de boksduels tussen Felix Savon en Arnold Vanderlijde, de grillige carrière van hardloper Gerard Tebroke en de bommengooier uit Oss, die toesloeg tijdens een interland Nederland-Cyprus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jurgen Leurdijk, Dirk-Jan Roeleven
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
1343992 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

NOS en VPRO schrijven op televisie al enige jaren sporthistorie met de prachtige serie Andere Tijden Sport. De serie wordt hogelijk gewaardeerd door liefhebbers van sportgeschiedenis en (top)sporters, en zeer goed bekeken. In dit ruim geïllustreerde boek zijn dertien van de mooiste documentaires die de afgelopen vijf jaar te zien waren, omgewerkt tot verhalen.

In een afwisseling van researchjournalistiek, sfeerverhaal en ooggetuigenverslag bevat deze uitgave verhalen over Ruud Gullit en de megadeal die zijn vertrek naar AC Milan bezegelde, de treurige levensloop van de beeldschone waterskiester Willy Stähle, het debacle van de Tourstart in Leiden, het WK van 1998 & de brief van Guus Hiddink, de Tourzege van Joop Zoetemelk, het gebroken hart van Ajaxvedette Nico Rijnders, het bezoek van Mohammed Ali aan Rotterdam, de gouden race die atlete Ellen van Langen Olympische roem bezorgde, de Nederlandse wielersuccessen op Alpe d'Huez, de controverse tussen Peter Post en Jan Raas, het schrijnende onrecht jegens Foekje Dillema, de boksduels tussen Felix Savon en Arnold Vanderlijde, de grillige carrière van hardloper Gerard Tebroke en de bommengooier uit Oss, die toesloeg tijdens een interland Nederland-Cyprus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jurgen Leurdijk, Dirk-Jan Roeleven
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585224
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
1343992 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99