Anatomie, fysiologie en pathologie

Prijs € 55,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

K. Kok

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een helder geschreven en goed geïllustreerd leerboek voor anatomie, fysiologie en pathologie is onmisbaar voor mbo- en hbo-studenten. Anatomie, fysiologie en pathologie helpt de student zich de als moeilijk ervaren leerstof eigen te maken.Dit leerboek is logisch opgebouwd. Het bestaat uit twee delen. Deel A behandelt de anatomie en fysiologie en deel 2 de pathologie. Elk hoofdstuk begint met een aantal leerdoelen. Trefwoorden in de marge helpen de student de leerstof makkelijker op te nemen. Het boek is uitvoerig geïllustreerd met anatomische afbeeldingen. De belangrijkste wijziging van de zestiende druk ten opzichte van de veertiende druk is de onlinetoevoeging StudieCloud. De lezer kan via deze internetsite voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deep links met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. Deze site is te bereiken via www.Studiecloud.nl, en vanaf 1 augustus 2012 is de scratchcode uit het boek te gebruiken.De oorspronkelijke tekst van K. Kok is herzien en bewerkt door J. Houweling en A.C.L.M. Zuiderwijk. Beiden zijn specialist ouderengeneeskunde en hebben ruime ervaring in het onderwijs aan verzorgenden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Kok
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035235014
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een helder geschreven en goed geïllustreerd leerboek voor anatomie, fysiologie en pathologie is onmisbaar voor mbo- en hbo-studenten. Anatomie, fysiologie en pathologie helpt de student zich de als moeilijk ervaren leerstof eigen te maken.
Dit leerboek is logisch opgebouwd. Het bestaat uit twee delen. Deel A behandelt de anatomie en fysiologie en deel 2 de pathologie. Elk hoofdstuk begint met een aantal leerdoelen. Trefwoorden in de marge helpen de student de leerstof makkelijker op te nemen. Het boek is uitvoerig geïllustreerd met anatomische afbeeldingen.

De belangrijkste wijziging van de zestiende druk ten opzichte van de veertiende druk is de onlinetoevoeging StudieCloud. De lezer kan via deze internetsite voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deep links met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. Deze site is te bereiken via www.Studiecloud.nl, en vanaf 1 augustus 2012 is de scratchcode uit het boek te gebruiken.


De oorspronkelijke tekst van K. Kok is herzien en bewerkt door J. Houweling en A.C.L.M. Zuiderwijk. Beiden zijn specialist ouderengeneeskunde en hebben ruime ervaring in het onderwijs aan verzorgenden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Kok
Uitgever
Reed business
ISBN
9789035235014
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99