Anatomie en fysiologie voor het MBO, met Expert College toegangscode

Prijs € 81,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Asaf Gafni, Rosanne Kruithof, Stefan van Wonderen

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek Anatomie en fysiologie geeft een overzichtelijke inleiding in de bouw en werking van het menselijk lichaam. De anatomie beschrijft de opbouw, vorm en positie van de verschillende structuren zoals de botten en spieren. De fysiologie gaat in op de werking van de organen en de mechanismen die de mens in leven houden zoals de ademhaling, de spijsvertering en de hormoonhuishouding. Deze kennis vormt de basis voor het inzicht dat nodig is om te beredeneren waarom bepaalde klachten ontstaan. Dankzij de duidelijke schrijfstijl en opbouw van de leerstof is dit boek zeer toegankelijk voor mbo-studenten zonder voorkennis van anatomie en fysiologie. In ieder hoofdstuk komt een ander orgaanstelsel aan bod. We zoomen in op de kleinste bouwstenen, de cellen, en werken van daaruit naar de hogere organisatieniveaus: de weefsels, organen en orgaanstelsels. Op deze manier doe je niet alleen feitenkennis op, maar krijg je ook inzicht in de onderlinge samenhang. Dit is een belangrijke pijler voor de vaardigheid klinisch redeneren. Anatomie en fysiologie wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video's en animaties die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen. Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, e-learningspecialist en directeur van ExpertCollege. Rosanne Kruithof werkt bij ExpertCollege als medisch schrijver en coördinator van diverse e-learningmodulen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Asaf Gafni, Rosanne Kruithof, Stefan van Wonderen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043035910
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het boek Anatomie en fysiologie geeft een overzichtelijke inleiding in de bouw en werking van het menselijk lichaam. De anatomie beschrijft de opbouw, vorm en positie van de verschillende structuren zoals de botten en spieren. De fysiologie gaat in op de werking van de organen en de mechanismen die de mens in leven houden zoals de ademhaling, de spijsvertering en de hormoonhuishouding. Deze kennis vormt de basis voor het inzicht dat nodig is om te beredeneren waarom bepaalde klachten ontstaan.

Dankzij de duidelijke schrijfstijl en opbouw van de leerstof is dit boek zeer toegankelijk voor mbo-studenten zonder voorkennis van anatomie en fysiologie. In ieder hoofdstuk komt een ander orgaanstelsel aan bod. We zoomen in op de kleinste bouwstenen, de cellen, en werken van daaruit naar de hogere organisatieniveaus: de weefsels, organen en orgaanstelsels. Op deze manier doe je niet alleen feitenkennis op, maar krijg je ook inzicht in de onderlinge samenhang. Dit is een belangrijke pijler voor de vaardigheid klinisch redeneren.

Anatomie en fysiologie wordt geleverd met een toegangscode voor het online leerplatform datzaljeleren.nl. Hier vind je de bijbehorende e-learningmodulen van ExpertCollege met ondersteunende oefeningen, video's en animaties die je helpen het studiemateriaal nog beter te beheersen.

Asaf Gafni is spoedeisende hulparts, e-learningspecialist en directeur van ExpertCollege. Rosanne Kruithof werkt bij ExpertCollege als medisch schrijver en coördinator van diverse e-learningmodulen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Asaf Gafni, Rosanne Kruithof, Stefan van Wonderen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043035910
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99