Altijd honger

Prijs € 19,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kees Opmeer

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees OpmeerIn Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's vader woont in Australië. Als op een dag de dure, nieuwe fiets van zijn klasgenoot Wouter onbeheerd staat, gaat Harry erop fietsen en hij laat zijn klasgenote Daniëlle een foto nemen. Die foto stuurt hij op aan zijn vader.Maar dan blijkt dat Wouters fiets gestolen is. Harry wordt voor dief uitgemaakt. Harry besluit zelf op zoek te gaan naar de dieven. Maar dat blijkt veel gevaarlijker te zijn dan hij had kunnen vermoeden. Zal het hem lukken de dieven op te sporen en ongedeerd te blijven? Zal hij zijn vader kunnen opzoeken in Australië? En zal hij ooit kans zien om zich aan de armoede te ontworstelen en profvoetballer te worden? Altijd honger is deel 1 uit de reeks Hoe ga ik om met... van topauteur Kees Opmeer. Deze reeks gaat over problemen die kinderen kunnen ondervinden, zoals armoede of pesten, en laat zien hoe je daarmee om kunt gaan. Ook staat er in ieder boek achteraan informatie over organisaties die hulp bieden.Kees Opmeer is een beroemd kinderboekenauteur die meer dan veertig boeken heeft geschreven. Voor zijn werk heeft hij verschillende prijzen ontvangen. Hij schrijft vaak over maatschappelijke onderwerpen om zo kinderen te helpen. In de reeks Hoe ga ik om met... behandelt Kees Opmeer allerhande problemen die kinderen kunnen ervaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees Opmeer
Uitgever
Uitgeverij De Graveinse Abeel
ISBN
9789462600508
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer

In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's vader woont in Australië. Als op een dag de dure, nieuwe fiets van zijn klasgenoot Wouter onbeheerd staat, gaat Harry erop fietsen en hij laat zijn klasgenote Daniëlle een foto nemen. Die foto stuurt hij op aan zijn vader.
Maar dan blijkt dat Wouters fiets gestolen is. Harry wordt voor dief uitgemaakt. Harry besluit zelf op zoek te gaan naar de dieven. Maar dat blijkt veel gevaarlijker te zijn dan hij had kunnen vermoeden.
Zal het hem lukken de dieven op te sporen en ongedeerd te blijven? Zal hij zijn vader kunnen opzoeken in Australië? En zal hij ooit kans zien om zich aan de armoede te ontworstelen en profvoetballer te worden?

Altijd honger is deel 1 uit de reeks Hoe ga ik om met... van topauteur Kees Opmeer. Deze reeks gaat over problemen die kinderen kunnen ondervinden, zoals armoede of pesten, en laat zien hoe je daarmee om kunt gaan. Ook staat er in ieder boek achteraan informatie over organisaties die hulp bieden.

Kees Opmeer is een beroemd kinderboekenauteur die meer dan veertig boeken heeft geschreven. Voor zijn werk heeft hij verschillende prijzen ontvangen. Hij schrijft vaak over maatschappelijke onderwerpen om zo kinderen te helpen. In de reeks Hoe ga ik om met... behandelt Kees Opmeer allerhande problemen die kinderen kunnen ervaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees Opmeer
Uitgever
Uitgeverij De Graveinse Abeel
ISBN
9789462600508
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99