Als we elkaar terugzien

Een geheim uit de Tweede Wereldoorlog zet Emily aan tot een speurtocht naar de waarheid over haar familie

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Kristin Harmel

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de vele lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaalColumniste Emily denkt dat ze alles kwijt is: haar baan, haar familie en haar grote jeugdliefde. Dan ontvangt ze van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij: een portret van een vrouw, die ze direct herkent als een jonge versie van haar onlangs overleden grootmoeder. Er staat geen afzender bij, alleen een handgeschreven briefje met de boodschap: Hij bleef altijd van haar houden.Emily besluit op onderzoek uit te gaan. Wie heeft haar het schilderij gestuurd? Wie heeft het gemaakt? En kende de schilder haar oma? Ze komt op het spoor van dramatische gebeurtenissen in oorlogskampen waar Duitse krijgsgevan-genen werkten voor Amerikaanse boeren, en soms verliefd werden op Amerikaanse vrouwen. Door wat ze ontdekt --komen ook Emily’s eigen levensverhaal, de relatie met haar vader en hun pijnlijke geschiedenis in een ander licht te staan. Zal ze eindelijk de kracht vinden om de confrontatie met het verleden aan te gaan?De pers over de boeken van Kristin Harmel ‘Boeiende en ontroerende roman.’ NBD Biblion ‘Een meeslepend verhaal over generaties die worstelen om te overleven.’ Publishers Weekly‘Een van de meest ontroerende, krachtigste verhalen ooit.’ Romantic Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristin Harmel
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022579213
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Een meeslepende familiegeschiedenis, voor de vele lezers van De bakkersdochter, Het familieportret en De nachtegaal

Columniste Emily denkt dat ze alles kwijt is: haar baan, haar familie en haar grote jeugdliefde. Dan ontvangt ze van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij: een portret van een vrouw, die ze direct herkent als een jonge versie van haar onlangs overleden grootmoeder. Er staat geen afzender bij, alleen een handgeschreven briefje met de boodschap: Hij bleef altijd van haar houden.

Emily besluit op onderzoek uit te gaan. Wie heeft haar het schilderij gestuurd? Wie heeft het gemaakt? En kende de schilder haar oma? Ze komt op het spoor van dramatische gebeurtenissen in oorlogskampen waar Duitse krijgsgevan-genen werkten voor Amerikaanse boeren, en soms verliefd werden op Amerikaanse vrouwen. Door wat ze ontdekt --komen ook Emily’s eigen levensverhaal, de relatie met haar vader en hun pijnlijke geschiedenis in een ander licht te staan. Zal ze eindelijk de kracht vinden om de confrontatie met het verleden aan te gaan?


De pers over de boeken van Kristin Harmel

‘Boeiende en ontroerende roman.’ NBD Biblion

‘Een meeslepend verhaal over generaties die worstelen om te overleven.’ Publishers Weekly

‘Een van de meest ontroerende, krachtigste verhalen ooit.’ Romantic Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristin Harmel
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022579213
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99