Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Kaartenbox

Kies je richting en begin opnieuw

Prijs € 20,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Inez van Oord

September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kaartenbox 'Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?' van Inez van Oord is de basis voor een goed gesprek. De 42 kaarten en het boekje stellen vragen over je levensrichting en geven ons inzicht in waar we nu staan. Door het stellen van vragen kom je in actie. Zijn we alleen nog bezig met geld? Met de feiten? Of hangen we te veel aan onze idealen? Doen we nog wat we belangrijk vinden? Alleen of met vrienden bevraag je je waarden en idealen om zicht te krijgen in jouw levenscirkel. De vragen helpen je het gesprek aan te gaan over de dingen die ertoe doen, die je gelukkig maken. Door de directe vragen breng je je levenspad en levenslessen in kaart. Zo kun je meer verbinding en bezieling vinden in je leven. Inez van Oord is founding editor van Happinez. De volgende stap in haar leven was het boek Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? De kaarten zijn samengesteld aan de hand van dit boek. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om met de kaartenbox te kunnen werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inez van Oord
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021565736
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De kaartenbox 'Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?' van Inez van Oord is de basis voor een goed gesprek. De 42 kaarten en het boekje stellen vragen over je levensrichting en geven ons inzicht in waar we nu staan. Door het stellen van vragen kom je in actie. Zijn we alleen nog bezig met geld? Met de feiten? Of hangen we te veel aan onze idealen? Doen we nog wat we belangrijk vinden?


Alleen of met vrienden bevraag je je waarden en idealen om zicht te krijgen in jouw levenscirkel. De vragen helpen je het gesprek aan te gaan over de dingen die ertoe doen, die je gelukkig maken. Door de directe vragen breng je je levenspad en levenslessen in kaart. Zo kun je meer verbinding en bezieling vinden in je leven.


Inez van Oord is founding editor van Happinez. De volgende stap in haar leven was het boek Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? De kaarten zijn samengesteld aan de hand van dit boek. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om met de kaartenbox te kunnen werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inez van Oord
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021565736
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99