Als het maar niet op ons lijkt

Het eerste jaar als ouders

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Eva Hoeke, Marcel van Roosmalen

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De twee beste en grappigste columnisten van Nederland in één boek Het leukste cadeau voor aanstaande en jonge ouders Het kind van journalisten Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen arriveerde na een woeste nacht in een kraamkamer van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. Twee uur later zaten ze met zijn drieën in een taxi van TCA. Het rook er naar dennennaalden en de chauffeur zei dat ze hem zeker weten nooit zouden vergeten als hij juist nu tegen een boom zou rijden. Met het kind kwam een nieuwe wereld het huis binnen: een optocht van ervaringsdeskundigen, babyfluisteraars, draagzakken, lawaaispeelgoed, goedbedoelde raad van moeders en schoonmoeders, en autostoeltjes zonder gebruiksaanwijzing. De humor had zich goed verstopt, maar was als verstekeling toch meegekomen. Al na een paar dagen werd één ding duidelijk: beide ouders hadden de impact van een kind krijgen totaal onderschat. Als het maar niet op ons lijkt is het eerlijke en geestige verslag van een eerste jaar ouderschap.De pers over Als het maar niet op ons lijkt‘Een boek vol eerlijke en geestige verhalen.’ Marie Claire‘De wondere wereld van het ouderschap door de ogen van de twee grappigste columnisten van Nederland.’ Veronica Magazine‘Een eerlijke en geestige inkijk in hun eerste jaar als ouders.’ Viva‘Eva en Marcel geven op een geestige en eerlijke manier een kijkje in hun eerste jaar als ouder.’ Flair‘Een fantastisch portret van een modern gezin waarin niets gaat zoals gepland en tegelijkertijd alles wel goedkomt.’ de Volkskrant

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eva Hoeke, Marcel van Roosmalen
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

De twee beste en grappigste columnisten van Nederland in één boek

Het leukste cadeau voor aanstaande en jonge ouders

Het kind van journalisten Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen arriveerde na een woeste nacht in een kraamkamer van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. Twee uur later zaten ze met zijn drieën in een taxi van TCA. Het rook er naar dennennaalden en de chauffeur zei dat ze hem zeker weten nooit zouden vergeten als hij juist nu tegen een boom zou rijden.

Met het kind kwam een nieuwe wereld het huis binnen: een optocht van ervaringsdeskundigen, babyfluisteraars, draagzakken, lawaaispeelgoed, goedbedoelde raad van moeders en schoonmoeders, en autostoeltjes zonder gebruiksaanwijzing. De humor had zich goed verstopt, maar was als verstekeling toch meegekomen.

Al na een paar dagen werd één ding duidelijk: beide ouders hadden de impact van een kind krijgen totaal onderschat. Als het maar niet op ons lijkt is het eerlijke en geestige verslag van een eerste jaar ouderschap.

De pers over Als het maar niet op ons lijkt

‘Een boek vol eerlijke en geestige verhalen.’ Marie Claire

‘De wondere wereld van het ouderschap door de ogen van de twee grappigste columnisten van Nederland.’ Veronica Magazine

‘Een eerlijke en geestige inkijk in hun eerste jaar als ouders.’ Viva

‘Eva en Marcel geven op een geestige en eerlijke manier een kijkje in hun eerste jaar als ouder.’ Flair

‘Een fantastisch portret van een modern gezin waarin niets gaat zoals gepland en tegelijkertijd alles wel goedkomt.’ de Volkskrant

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eva Hoeke, Marcel van Roosmalen
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99