Als de dieren spreken konden ...

oersymboliek in droom en werkelijkheid - psychologische betekenis voor de mens

Prijs € 42,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Christiane Beerlandt

Paperback | December 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Vóór de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis... én een belangrijke boodschap voor ons, mensen. Is je lievelingsdier de kat? Of eerder de hond? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bijvoorbeeld zwarte katten, kraaien, het lieveheersbeestje, de slang...? Stond je vandaag plots oog in oog met een eekhoorntje? Tikte dat roodborstje weer op het raam? Droomde je van een krokodil? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen? Ben je geïntrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen? Dan kun je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christiane Beerlandt
Uitgever
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
ISBN
9789075849370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
725

Beschrijving

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Vóór de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis... én een belangrijke boodschap voor ons, mensen.

Is je lievelingsdier de kat? Of eerder de hond? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bijvoorbeeld zwarte katten, kraaien, het lieveheersbeestje, de slang...? Stond je vandaag plots oog in oog met een eekhoorntje? Tikte dat roodborstje weer op het raam? Droomde je van een krokodil? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen? Ben je geïntrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen? Dan kun je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christiane Beerlandt
Uitgever
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
ISBN
9789075849370
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
725

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99