Aloë arborescens tegen kanker

de geneeskrachtige plant van een kloosterorde in Brazilië

Prijs € 18,95

Niet beschikbaar

Romano Zago

Hardback | Mei 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Aloe arborescens tegen kankerDit boek brengt een "huisrecept" uit de traditionele Braziliaanse Kloostergeneeskunde naar Europa, dat reeds lang bij talloze gevallen van ernstige ziekten heeft geholpen.De door Pater Romano Zago uitgeprobeerde en verder ontwikkelde receptuur bestaat uit het sap van de hele bladeren van de Aloe arborescens, uit niet verhitte en niet behandelde honing en 1 % alcohol.Volgens Pater Zago gebruiken de inheemsen deze plant sinds generaties ter stimulering van het immuunsysteem, ter activering van het maag-darm-systeem en de stofwisseling. Onderzoeken door onafhankelijke laboratoria hebben uitgewezen, dat de in dit recept gebruikt sap van de Aloë arborescens het gehele spectrum van secondaire plantenstoffen, mono- en polysachariden, mineraalstoffen alsook extra plantaardige voedingsstoffen bevat. Actuele studies van het Palatinin-Salzano-Venezia-Instituts in Italië bewijzen, dat Aloë arborescens zelfs over meer dan 200 % meer fyto-therapeutische inhoudstoffen beschikt dan de alom bekende Aloë vera.Met levendige ervaringsberichten en de precieze handleiding voor het vervaardigen van dit recept richt dit boek zich tot patiënten en hun familieleden, alsook aan natuurgenezers en mensen uit de complementaire geneeskunde, maar ook aan allen, die zich preventief willen beschermen.Romano ZagoPater Romano Zago (OFM) werd in 1932 in Lajeado, Brazilië geboren. Na de studies filosofie en theologie werd hij in 1958 als franciscaner monnik uitgezonden. Als zielzorger in Brazilië leerde hij in 1988 een uiterst werkzaam, natuurzuiver recept van Aloë arborescens kennen, een plant, die de inheemsen als zelfbehandeling bij .... gebruikten. Hij begon het recept ook bij mensen uit zijn omgeving uit te proberen en beleefde grote successen, vooral bij .......Aloë arborescens tegen kanker van Pater Romano ZagoISBN: 9789088791437SoftcoverPaginas: 164Prijs: 18,95 Euro

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Romano Zago
Uitgever
Jim Humble Uitgeverij
ISBN
9789088791437
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Beschrijving

Aloe arborescens tegen kanker


Dit boek brengt een "huisrecept" uit de traditionele Braziliaanse Kloostergeneeskunde naar Europa, dat reeds lang bij talloze gevallen van ernstige ziekten heeft geholpen.

De door Pater Romano Zago uitgeprobeerde en verder ontwikkelde receptuur bestaat uit het sap van de hele bladeren van de Aloe arborescens, uit niet verhitte en niet behandelde honing en 1 % alcohol.

Volgens Pater Zago gebruiken de inheemsen deze plant sinds generaties ter stimulering van het immuunsysteem, ter activering van het maag-darm-systeem en de stofwisseling. Onderzoeken door onafhankelijke laboratoria hebben uitgewezen, dat de in dit recept gebruikt sap van de Aloë arborescens het gehele spectrum van secondaire plantenstoffen, mono- en polysachariden, mineraalstoffen alsook extra plantaardige voedingsstoffen bevat. Actuele studies van het Palatinin-Salzano-Venezia-Instituts in Italië bewijzen, dat Aloë arborescens zelfs over meer dan 200 % meer fyto-therapeutische inhoudstoffen beschikt dan de alom bekende Aloë vera.

Met levendige ervaringsberichten en de precieze handleiding voor het vervaardigen van dit recept richt dit boek zich tot patiënten en hun familieleden, alsook aan natuurgenezers en mensen uit de complementaire geneeskunde, maar ook aan allen, die zich preventief willen beschermen.

Romano Zago
Pater Romano Zago (OFM) werd in 1932 in Lajeado, Brazilië geboren. Na de studies filosofie en theologie werd hij in 1958 als franciscaner monnik uitgezonden. Als zielzorger in Brazilië leerde hij in 1988 een uiterst werkzaam, natuurzuiver recept van Aloë arborescens kennen, een plant, die de inheemsen als zelfbehandeling bij .... gebruikten. Hij begon het recept ook bij mensen uit zijn omgeving uit te proberen en beleefde grote successen, vooral bij .......
Aloë arborescens tegen kanker van Pater Romano Zago

ISBN: 9789088791437
Softcover
Paginas: 164
Prijs: 18,95 Euro

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Romano Zago
Uitgever
Jim Humble Uitgeverij
ISBN
9789088791437
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
169

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99